"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Χρ. Σπίρτζης για Ε-65: Έτοιμο το Tρίκαλα – Ξυνιάδα όμως περιμένουμε την έγκριση του Νότιου τμήματος

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Εμπόδιο για τα εγκαίνια του μεσαίου τμήματος Ξυνιάδα-Τρίκαλα αποτελεί σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη η καθυστέρηση από την Κομισιόν της έγκρισης του Νότιου τμήματος (Λαμία-Ξυνιάδα).

Σε ερώτηση του ypodomes.com ο κος Σπίρτζης χαρακτήρισε τον Ε65 «διεθνής πρωτοτυπία, περιμένουμε τη γραφειοκρατική έγκριση πλέον του Νότιου τμήματος, προκειμένου να εγκαινιάσουμε τις εργασίες ενός τμήματος που θα έπρεπε να έχει αποδοθεί μαζί με το μεσαίο τμήμα. Και να δώσουμε το μεσαίο τμήμα στους πολίτες, για να το χρησιμοποιούν, αλλά καταλαβαίνετε ότι το τμήμα που έχει ήδη κατασκευαστεί ενώ είναι λειτουργικό από μόνο του, δεν είναι αυτό που έχει ανάγκη η χώρα».

Όπως τόνισε κατασκευαστικά το έργο είνια ολοκληρωμένο για χρήση από τα ι.χ. αλλά όχι για τα φορτηγά μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί ο συνδετήριος κλάδος που οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο. Ο Υπουργός είπε εμφατικά πως «Από εκεί και πέρα, καλό είναι να πιεστούν και τα όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Στο προκείμενο πάντως δημιουργείται μία μικρή σύγχυση για το αν τελικά δοθεί το έτοιμο τμήμα των 80χλμ του αυτοκινητόδρομου μέσα στο Δεκέμβριο όπως έχει διαρρεύσει ή αν η αναμονή για την έγκριση από την Κομισιόν για την έναρξη των έργων στο νότιο τμήμα Λαμία-Ξυνιάδα, συμπαρασύρει για άγνωστο χρονικό διάστημα και τα προβλεπόμενα εγκαίνια του Ξυνιάδα-Τρίκαλα.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πόσες γυναίκες πρωτομαστορων πρέπει να θυσιάσουμε για να στεριώσουν τα γεφύρια της Άρτας;
    Έτσι καταντησαν τα Δημόσια Έργα!
    Φαγαν-φαγαν!
    Έλεος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης