"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Ψαραντώνης, Πέπη Ρηγοπούλου και Νένα Βενετσάνου στο Επικρατείας του ΜέΡΑ25

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα το ΜέΡΑ25 και από αυτά ξεχωρίζουν η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πέπη Ρηγοπούλου, η σπουδαία ερμηνεύτρια Νένα Βενετσάνου και ο θρυλικός λυράρης και τραγουδιστής Ψαραντώνης Ξυλούρης.

Η Πέπη Ρηγοπούλου καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου, ενώ ο Ψαραντώνης θα έχει την τιμητική τελευταία θέση.

Υποψήφιοι με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη θα είναι ακόμη ο δημοσιογράφος Τάκης Μίχας, η Λίτσα Αλεξάκη, γνωστή για τους αγώνες της στο πλαίσιο του κινήματος των καθαριστριών.

Παράλληλα το ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε και δύο υποψηφίους για την Αθήνα, τον περιβαλλοντολόγο και ακτιβιστή Κρίτωνα Αρσένη και τον γνωστό σκιτσογράφο Στάθη Σταυρόπουλο (Στάθης), οι οποίοι θα κατέβουν σε Β΄και Α΄Αθηνών αντίστοιχα.

«Με τους νέους και παλαιότερους συνοδοιπόρους, το ΜέΡΑ25 εμπεδώνει τον πολιτικό πολιτισμό στη βάση προγραμματικού λόγου, μακρυά από διχασμούς, διχόνοιες και δαιμονοποίηση αντιπάλων. Σήμερα απλά αρχίσαμε. Οι όμορφες μέρες βρίσκονται μπροστά μας και μπροστά σε όσους το βράδυ των ευρωεκλογών ξαναβρήκαν το χαμόγελό τους» σχολιάζει το κόμμα χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης