"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ψηφιακά Δρώμενα από το 6ο ΓΕΛ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

6 gel
«Στα σκοτεινά πηγαίνουμε στα σκοτεινά προχωρούμε.» Τελευταίος σταθμός, Γιώργος Σεφέρης .Νομίζω ότι είναι η πλέον κατάλληλη φράση για τους μαθητές της δικής μου γενιάς. Οι αλλαγές κυριαρχούν στη ζωή μας. Τη στιγμή που κάπως προσαρμοζόμαστε, η πραγματικότητά μας αλλάζει ξανά. Ανασφάλεια, αυτό είναι που μας διακατέχει. Διότι, με τις αλλαγές που γίνονται, κυρίως στο εκπαιδευτικό μας σύστημα, δεν έχουμε ενημερωθεί για βασικά σημεία της περαιτέρω εξέλιξής μας. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν και το έδαφος στο οποίο βαδίζουμε είναι σταθερό ή αν θα βρεθούμε στο κενό στο επόμενό μας βήμα.

Είμαστε απλά άνθρωποι που θέλουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, να φτάσουν στην δική τους Ιθάκη! Και γνωρίζοντας πως θα έπρεπε να ευχόμαστε να είναι μακρύς ο δρόμος αγωνιζόμαστε καθημερινά με αυτά που έχουμε, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τον εαυτό μας και να έχουμε μάτια ανοιχτά.

Παράλληλα μας απασχολούν και άλλα θέματα όπως ο αθλητισμός, η μουσική και ο κινηματογράφος. Επίσης, παίρνουμε μέρος σε διαγωνισμούς όπως τους διαλυκειακούς ρητορικούς αγώνες, κάνουμε επισκέψεις σε πολιτιστικά κέντρα της περιοχής μας και αναλύουμε το «δικό» μας σχολείο. Παραθέτουμε τις σκέψεις μας σε θέματα όπως η μητρική αγάπη και τη Μακρόνησο, το νησί των εξόριστων και θέματα της επικαιρότητας όπως το bullying και τις μορφές του. Τέλος, εκφραζόμαστε μέσω της τέχνης!

Σας περιμένουμε όλους στην ιστοσελίδα του σχολείου μας:
http://6lyk-trikal.tri.sch.gr
Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης