"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

«Ως εδώ. Σπείρατε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες»

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Σπείρατε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες» απαντούν στην κυβέρνηση και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη μετά την απαράδεκτη δήλωσή του, οι νοσοκομειακοί γιατροί της χώρας.

Ομόφωνη ανακοίνωση – καταγγελία εξέδωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας για την απαράδεκτη δήλωση Κοντοζαμάνη με την οποία στοχοποίησε τους νοσοκομειακούς γιατρούς για να συγκαλύψει τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες στη διαχείριση της πανδημίας.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί σημειώνουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους:

Δηλαδή, ο κ. Κοντοζαμάνης ούτε λίγο ούτε πολύ, επιχείρησε με απαράδεκτο τρόπο να ενοχοποιήσει τους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων για τους θανάτους από Covid-19 που καταγράφονται εκτός ΜΕΘ. Και αυτό προφανώς για να αποσείσει τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες για την εκτίναξη στην χώρα μας της θνητότητας από Covid-19 το τραγικό δίμηνο Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2020 ιδιαίτερα στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.

Το γεγονός ότι το «επιχείρημα» αναπαράγεται και από άλλους υπουργούς της κυβέρνησης που επικαλούνται τον κ. Κοντοζαμάνη είναι απόδειξη πως δεν ήταν μία φραστική αποτυχία.

Μετά τον «ανεύθυνο λαό» που δεν τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας, στο στόχαστρο της κυβέρνησης μπήκαν οι άλλοτε «ήρωες» γιατροί. Η μεθόδευση αυτή αποτελεί πραγματικό θράσος από μία κυβέρνηση που τον περασμένο Φεβρουάριο ως και σήμερα έχει αγνοήσει προκλητικά όλα τα αιτήματα των νοσοκομειακών γιατρών για την ουσιαστική ενίσχυση της δημόσιας περίθαλψης.

Ως εδώ. Δεν θα πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα για την αποψίλωση του δημόσιου συστήματος υγείας για τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές, εξοπλισμό, για τη διαχρονική πολιτική της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης.

Τα ψέματα τελείωσαν, Ένοχοι για το συνεχιζόμενο έγκλημα σε βάρος της υγείας του λαού είστε εσείς και οι προκάτοχοί σας, Γιατί λογαριάζετε τις ανάγκες μας σαν «κόστος που πρέπει να εξορθολογιστεί», τα δικαιώματά μας σαν καύσιμη ύλη για την περιβόητη ανάπτυξή σας.

Σπείρατε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης