"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Όλα έτοιμα για την «Ανάβαση Ελάτης 2017»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η “Ανάβαση Ελάτης” και οι φίλοι της ποδηλασίας περιμένουν να συμμετάσχουν σε αυτόν τον πολύ δυνατό και γρήγορο ποδηλατικό αγώνα.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων διοργανώνει τον σημαντικότερο ποδηλατικό αγώνα στον Νομό μας και το ενδιαφέρον για συμμετοχές συλλόγων και αθλητών από όλη την Ελλάδα είναι μεγάλο. Περιμένουμε νέο ρεκόρ συμμετοχών σε όλες τις κατηγορίες.

Αθλοθέτης του αγώνα είναι ο Δήμος Πύλης, όπου κάθε χρόνο ανταποκρίνεται θετικά, στηρίζοντας αυτή την σημαντική εκδήλωση για την περιοχή. Ο σύλλογος επαγγελματιών ορεινού όγκου Τρικάλων είναι ο βασικός χορηγός που προσφέρει έπαθλα και βοηθάει πολύ στην συνδιοργάνωση του αγώνα. Τα νούμερα των αθλητών είναι προσφορά από την εταιρία 3G (εκτυπώσεις 3ο χιλιόμετρο Τρικάλων Καλαμπάκας). Η φυσιοθεραπεύτρια Έφη Παλάτου θα προσφέρει υπηρεσίες αποθεραπείας στους νικητές.

Την ασφαλή λειτουργία της διοργάνωσης καθώς και την προστασία – κάλυψη των αθλητών θα αναλάβει η Τροχαία Τρικάλων και το αστυνομικό τμήμα Πύλης.

Στην φετινή Ανάβαση Ελάτης εκτός των αθλητών με αγωνιστικό δελτίο, μπορούν να συμμετέχουν και χομπίστες ποδηλάτες – ποδηλάτισσες, στις κατηγορίες ΟΠΕΝ ανδρών και ΟΠΕΝ γυναικών. Σε αυτές τις δύο ΟΠΕΝ κατηγορίες, θα πρέπει οι αθλητές να έχουν κλίσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, για να τους επιτραπεί η συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής και γενικότερα για την Ανάβαση Ελάτης, θα βρείτε στην σελίδα με την παρουσίαση του αγώνα: https://sway.com/HWImIq9tR0tJoRVO?ref=Facebook&loc=endofstory
Την ομάδα στηρίζουν οι φίλοι – εθελοντές στους αγώνες, οι γονείς των αθλητών και οι χορηγοί της ομάδας : ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), STAVRAKIS (ελαστικά), ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα), Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά) 3G (ψηφιακές εκτυπώσεις), ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Η Ανάβαση Ελάτης κάθε χρόνο παρουσιάζει μεγάλο αθλητικό, αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον, αφού δεν είναι λίγοι οι αθλητές και συνοδοί που με την ευκαιρία του αγώνα συνδυάζουν και ολιγοήμερες διακοπές. Για φέτος στην ανάβαση αναμένεται και τηλεοπτική κάλυψη από το LIVEMEDIA WebTV.

(Φωτό:Αρχείου)

2016-10-09 12.17.072016-10-09 12.17.362016-10-09 12.59.382016-10-09 13.16.49

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης