"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Όλη η πόλη στους ρυθμούς του Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θαν.Σταμόπουλος!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Κυριακή στις 10 ώρα θα διεξαχθούν στην πόλη μας ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος καθώς και ο αγώνας τον 5 χλμ. και η πόλη ήδη ζει στους ρυθμούς των αγώνων!!!

Η αρχή έγινε την Τρίτη το βράδυ όπου εκπρόσωποι φορέων, εθελοντικές ομάδες και απλοί πολίτες κατέκλυσαν κυριολεκτικά  την αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη για να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν στο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Πολίτες με έντονο το αίσθημα του εθελοντισμού, έχοντας επιπλέον συνειδητοποιήσει το μέγεθος και τη σημασία του αγώνα για την προβολή της πόλης όχι μόνο σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά και στο εξωτερικό στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου Δρομέων για την άρτια διεξαγωγή του. Έτσι, περισσότερα από 100 άτομα δήλωσαν την εθελοντική τους συμμετοχή!

 

Επίσης από το πρωί της Τρίτη, στην οδό Ασκληπιού, το πιο κεντρικό πεζοδρόμο της πόλης τοποθετήθηκαν 10 banner-αφίσες που είναι αφιερωμένες στους προηγούμενους αγώνες! Θυμίζουμε ότι ο φετινός αγώνας είναι ο 10ος επετειακός και ο Σύλλογος Δρομέων τιμά με αυτόν τον τρόπο  όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις και όσους έχουν προσφέρει στην εδραίωση του Ημιμαραθωνίου σ’ ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της πόλης!

Τέλος στους πρωταγωνιστές αυτού του αγώνα, περισσότεροι από 700 Τρικαλινοί συμπολίτες μας θα  συμμετάσχουν στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα αλλά και στον αγώνα των 5 χλμ. Σύλλογοι και Γυμναστήρια θα συμμετέχουν στους αγώνες με πολυπληθείς αποστολές! Αν προσθέσουμε και τα περισσότερα από τα 800 παιδιά που θα συμμετάσχουν στον αγώνα των 1000 μέτρων για παιδιά ο συνολικός αριθμός ξεπερνά τους 1500 !

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί αθλητές από όλα τα σημεία της Ελλάδας και το εξωτερικό. Σας περιμένουμε όλους στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων την Κυριακή το πρωί για να πάρετε μέρος στην μεγάλη γιορτή!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης