"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Όλοι με τους ‘’κολασμένους’’ …..

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θανάσης Μπουλογεώργος : 

Με αρχηγικό ύφος παλαιάς κοπής πολιτικού , ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλάει στην τηλεόραση, καλημερίζει και εύχεται καλό μήνα σε όλους όσους θίγονται από τα οικονομικά μέτρα και την εν γένει πολιτική της παρούσης κυβέρνησης.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική της συναισθηματικής φόρτισης με κεντροδεξιό επαναστατικό λόγο , απευθύνεται στο εσωτερικό του κομματικό ακροατήριο, προσπαθώντας να επιβάλλει την δική του κυριαρχία στο κόμμα .

 

Μάλιστα η ταύτιση του με τις θιγόμενες κοινωνικές ομάδες είναι τέτοια, σε τέτοιο βαθμό, με τέτοια θέρμη και με τόσο ζήλο, που ουσιαστικά καλεί τους ‘’κολασμένους’’ της γης να ενωθούν μαζί του για έναν άλλο πολιτικό δρόμο.

Ερωτήματα του είδους, ποιοι είναι οι ‘’κολασμένοι’’, ποιος είναι ο άλλος πολιτικός δρόμος που τους προτείνει, με ποιους είναι αντίπαλος και βρίσκεται σε ταξική πάλη, σε τι ταυτίζεται μαζί τους, είναι μόνο ΑΛΗΓΟΡΙΚΑ.


Από την άλλη ο γοητευτικός κ. Θεοδωράκης εκπρόσωπος της κίνησης του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, μετά την συντριπτική ήττα που υπέστη στις πρόσφατες εκλογές, άλλαξε την πολιτική του τακτική, ύστερα από τις αυστηρές εντολές των αφεντικών του και τις προειδοποιήσεις τους για την τελευταία του ευκαιρία ως ‘’κομματικός coach ‘’.

 

Τώρα δεν ψηφίζει τα νομοσχέδια που καταστρατηγούν τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων και του φτωχού λαού, και ταυτίζεται και αυτός με τους ‘’κολασμένους’’ της Γης .


Από την άλλη το ντόπιο πολιτικό προσωπικό με προσεκτικά και μεθοδικά βήματα προετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση των απογόνων του στην πολιτική ‘’αγορά’’.

Προσοχή όμως, όχι απροκάλυπτα με άτεχνες και άτσαλες πολιτικές κινήσεις, γιατί η κοινωνική και πολιτική ερμηνεία, δείχνει μερικό έως έντονο συνειδητό πολιτικό-κομματικό μετασχηματισμό του λαού, οπότε εφαρμόζουμε μια κατ΄ επίφαση πολιτική αισθητική θεώρηση.

Προσπαθεί να εκτιμήσει τις κομματικές εξελίξεις και να διαλέξει στρατόπεδο στον εσωτερικό κομματικό πόλεμο, και θα αρχίσει εντός ολίγου να μιλάει για μια επιλογή που έκανε με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης, αλλά κυρίως της πολύπαθης πατρίδας μας που τόσο υποφέρει, και μαζί της υποφέρει και αυτό-αυτοί.


Παραμένει βλέπετε το κόμμα σε περίοπτη θέση στην πολιτική και οικονομική ‘’αγορά’’ της χώρας.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης