"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

“Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας?” από την Ακαδημία Χορού Τέρψις

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καλοκαιρινή Εκδήλωση Ακαδημίας Χορού Τέρψις

“Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας?”

(Ένα μίγμα πρόζας και χορού, που δημιουργούν μία ατμόσφαιρα ονειρική, βγαλμένη από παραμύθι)

 

Η Ακαδημία Χορού ΤΕΡΨΙΣ διοργανώνει τη Μεγάλη Καλοκαιρινή Εκδήλωσή της στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση στην πόλη των Τρικάλων στο κομμάτι του χορού, όπου θα συμμετέχουν περίπου 150 άτομα όλων των ηλικιών (τμήματα προσχολικά, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, ενήλικες, καθηγητές, αγωνιστικές ομάδες).

Τέρψις σημαίνει ευχαρίστηση, διασκέδαση, ψυχαγωγία. Τα τρία αυτά στοιχεία θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στους θεατές που θα παρευρεθούν στην ετήσια εκδήλωσή μας.  Φιλοδοξία μας είναι να πραγματοποιήσουμε μια εκδήλωση η οποία θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη χορευτών και θεατών. Φέτος, η Ακαδημία Χορού Τέρψις πρωτοπορεί και σας παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας?» (βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ).

 Πρόκειται για μία ρομαντική κωμωδία που μπλέκει περίτεχνα το γάμο του Δούκα και της Δούκισσας της Αθήνας, Θησέα και Ιππολύτη, τη σχέση τους με τα ξωτικά ενός δάσους όπου ζει ο Βασιλιάς των Ξωτικών Όμπερον και η βασίλισσα Τιτάνια, μια ομάδα ερασιτεχνών ηθοποιών αλλά και τον σκανδαλιάρη Πουκ. Όλα αυτά διαδραματίζονται κάτω από το φως του φεγγαριού. Πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα και πιο πολυπαιγμένα έργα του Σαίξπηρ σε όλο τον κόσμο. Το «’Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» (1595) αποτελεί ένα πνευματώδες μίγμα ρομαντισμού, μαγείας και κωμικών σκηνών.

Στη συγκεκριμένη παράσταση θα παρακολουθήσετε ένα μίγμα πρόζας και βέβαια χορού, μπλεγμένα μεταξύ τους με μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας έτσι μία ατμόσφαιρα ονειρική, βγαλμένη από παραμύθι. Το χορευτικό κομμάτι θα περιλαμβάνει ρυθμούς Latin, HipHop, BreakDance, Oriental, Salsa, Zumba, Σύγχρονο, Δημιουργικό χορό αλλά και Παραδοσιακά.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Φανή Σπανού και ο Αρτέμης Αρκουμάνης!!!

Εμφάνιση έκπληξη από την ηθοποιό Βίκυ Ιακωβάκη!!!

Οι Καθηγητές της Ακαδημίας Χορού Τέρψις που έχουν αναλάβει όλες τις χορογραφίες της βραδιάς αλλά και την προετοιμασία της Εκδήλωσης είναι με αλφαβητική σειρά:

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Υπεύθυνος Παραδοσιακών), ΖΑΜΠΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (Υπεύθυνη Δημιουργικού Χορού), ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (Υπεύθυνη Oriental), ΚΥΡΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Υπεύθυνος Latin/Salsa/Arg.Tango), ΤΑΣΙΟΥ ΓΙΩΤΑ (Υπεύθυνη Yoga/Pilates), ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Υπεύθυνος Hip Hop/Dancehall), ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Υπεύθυνος BreakDance), ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (Υπεύθυνη Zumba & Zumba Kids, Υπεύθυνη Ακαδημίας), ΜΠΟΥΡΓΑΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (Υπεύθυνος Ακαδημίας), ΤΣΕΡΓΗ ΙΩΑΝΝΑ (Επιμέλεια Κειμένου, Σκηνοθεσία & Υπεύθυνη Ακαδημίας).

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι Χορηγοί που στηρίζουν καθοριστικά τη φετινή προσπάθεια!!!

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης