"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Όχι στο άνοιγμα των σχολείων από τον Σωτήρη Τσιόδρα – Ηχηρή διαφωνία στην Επιτροπή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα ηχηρό όχι καταγράφηκε στην ψηφοφορία για το άνοιγμα των σχολείων στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Ο Σωτήρης Τσιόδρας διαφώνησε και μάλιστα αυτή η πληροφορία διέρρευσε.

Μια μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε σήμερα στην επιτροπή λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα των σχολείων. Υπήρξαν αρκετές διαφωνίες για την πρόταση της κυβέρνησης και της Νίκης Κεραμέως και ο Σωτήρης Τσιόδρας ψήφισε όχι στο άνοιγμα των σχολείων.

Πρότασή του ήταν να μην ανοίξουν αυτή τη Δευτέρα τα σχολεία, αλλά αργότερα.

Μάλιστα ο ίδιος έχει εκφράσει προβληματισμούς για το εργαλείο των self tests και αν αυτό θα χρησιμοποιηθεί σωστά μέχρι την Κυριακή για να ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα.

Η διαφωνία είναι ηχηρή και καταγράφεται, οπότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ξαφνική ανατροπή στην επίσημη ανακοίνωση το απόγευμα. 

Νωρίτερα η υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως, στην διάρκεια της τοποθέτησης της εισηγήθηκε να ανοίξουν και οι τρεις βαθμίδες του Λυκείου και όχι μόνο η Γ’, όπως είχε αρχικά εξεταστεί σε όλη την Ελλάδα. Και αυτό γιατί οι καθηγητές δεν μπορούν να κάνουν τηλεκπαίδευση σε συνδυασμό με τη διαζώσης εκπαίδευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης