2 Χρυσα σε solo και ντουέτο , ασημένιο για την ομαδική , πολλές υποτροφίες κ τιμητική διάκριση για την Ελπίδα Reviewed by Momizat on . 2 Χρυσα σε solo και ντουέτο , ασημένιο για την ομαδική , πολλές πολλές υποτροφίες κ τιμητική διάκριση για την Ελπίδα Θωμαΐδη, ως την καλύτερη χορεύτρια όλου του 2 Χρυσα σε solo και ντουέτο , ασημένιο για την ομαδική , πολλές πολλές υποτροφίες κ τιμητική διάκριση για την Ελπίδα Θωμαΐδη, ως την καλύτερη χορεύτρια όλου του Rating: 0

2 Χρυσα σε solo και ντουέτο , ασημένιο για την ομαδική , πολλές υποτροφίες κ τιμητική διάκριση για την Ελπίδα

2 Χρυσα σε solo και ντουέτο , ασημένιο για την ομαδική , πολλές υποτροφίες κ τιμητική διάκριση για την Ελπίδα

2 Χρυσα σε solo και ντουέτο , ασημένιο για την ομαδική , πολλές πολλές υποτροφίες κ τιμητική διάκριση για την Ελπίδα Θωμαΐδη, ως την καλύτερη χορεύτρια όλου του διαγωνισμού!! 
Δεν έχουμε λόγια για τη λατρεμένη σε όλες και όλους Μαρία Γαδετσάκη  που μόνο οποιος έζησε από κοντά την εμπειρία αυτών των ημερών καταλαβε ποσο δύσκολο ήταν για τους 28 χορευτές της να αγγίξουν την κορυφή!!!! 
Υψηλότατο επίπεδο, μεγάλος ανταγωνισμός, δυνατές χορογραφίες, ασθένειες στα παιδιά , δεν στάθηκαν ικανά να κάμψουν τη δύναμη της ψυχής τους κ να παλέψουν  .

Viva Dancespace

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 15 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, selfie και κοντινό πλάνο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή