20 χρόνια από το πολύνεκρο τροχαίο όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις Δήμαρχοι του ν. Καρδίτσας και ένας δημοτικός σύμβουλος. Reviewed by Momizat on . 20 χρόνια συμπληρώνονται 13 Δεκεμβρίου 2019 από το πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Αθήνας - Λαμίας στο ύψος των Καμένων Βούρλων όπου έχασαν τη ζωή του 20 χρόνια συμπληρώνονται 13 Δεκεμβρίου 2019 από το πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Αθήνας - Λαμίας στο ύψος των Καμένων Βούρλων όπου έχασαν τη ζωή του Rating: 0

20 χρόνια από το πολύνεκρο τροχαίο όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις Δήμαρχοι του ν. Καρδίτσας και ένας δημοτικός σύμβουλος.

20 χρόνια από το πολύνεκρο τροχαίο  όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις Δήμαρχοι του ν. Καρδίτσας και ένας δημοτικός σύμβουλος.

20 χρόνια συμπληρώνονται 13 Δεκεμβρίου 2019 από το πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Αθήνας – Λαμίας στο ύψος των Καμένων Βούρλων όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις Δήμαρχοι του ν. Καρδίτσας και ένας Αγροτοσυνδικαλιστής – δημοτικός σύμβουλος.

Ο λόγος για τους αείμνηστους
-Δημήτριο Παπαγεωργίου, 44 χρόνων, δήμαρχος Κάμπου, καθηγητή μέσης εκπαίδευσης και πατέρα δύο παιδιών,
-Βασίλειο Κωστόπουλο, 44 χρόνων, δήμαρχο Σελλάνων, μηχανολόγο – ηλεκτρολόγο,
-Αντώνη Βασιλείου, 49 χρόνων, δήμαρχο Μουζακίου, γιατρό του ΕΣΥ και πατέρα δύο παιδιών καθώς και
-Βασίλειο Ζαρκινό, Δημοτικό Σύμβουλο Άρνης πρώην πρόεδρο της ΓΕΣΑΣΕ, μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ, πατέρα δύο παιδιών.

Οι τέσσερις Καρδιτσιώτες ταξίδευαν πρωί της Δευτέρας από την Καρδίτσα προς την Αθήνα όπου θα είχαν συναντήσεις με αρμόδιους για θέματα και προβλήματα των δήμων τους και από εκεί θα πήγαιναν στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετείχαν στις συζητήσεις που θα γίνουν στα κοινοτικά όργανα για το προτεινόμενο νέο κανονισμό βάμβακος. …

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή