"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Πρώτη συνεδρίαση για την “Αστική Ανάπτυξη”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια ουσιαστική από πολλές απόψεις ανώνυμη εταιρία του Δήμου Τρικκαίων, είναι η λιγότερο γνωστή «Αστική Ανάπτυξη». Με κύρια αντικείμενα, την αξιοποίηση της ακίνητης δημοτικής περιουσίας και την εκμετάλλευση κοινόχρηστων χώρων, έχει επεκταθεί στους δημόσιους χώρους στάθμευσης και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης αυτής εταιρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικκαίων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατ’ αρχάς, συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ., το οποίο, κατά νόμο, αποτελείται από αιρετούς και δημότες.
Οι αιρετοί μέλη του ΔΣ είναι:
Χρήστος Γούλας, πρόεδρος
Παναγιώτης Ντιντής, αντιπρόεδρος
Αχιλλέας Ζήρας, μέλος
Οι δημότες μέλη του ΔΣ είναι:
Αχιλλέας Γρατσάνης, Χριστίνα Κέμου, Δημήτρης Στράτος, Βάιος Γιαννούλας (τ. πρόεδρος της ΑΕ), Αρετή Αναγνωστιάδου – Μωράκη, Ευθύμιος Σιαλιάχης (εκπρόσωπος του ΤΕΕ).
Στην πρώτη αυτή συνεδρίαση παραβρέθηκε ικαι ο διευθυντής της εταιρίας, κ. Χρήστος Πανάγος, ο οποίος προέβη σε μια αναλυτική ενημέρωση των καθηκόντων, αρμοδιοτήτων, υποχρεώσεων, δράσεων και οφειλομένων κινήσεων από την πλευρά του νέου Δ.Σ. Επίσης, έγινε μια πρώτη συζήτηση για τις κατευθύνσεις που ενδέχεται να ακολουθήσει η εταιρία.
Ακολούθως, επιλύθηκαν ορισμένα τυπικά θέματα, αρμοδιότητας της διοίκησης.

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης