82χρονη Βολιώτισσα ένα ακόμη θύμα του covid 19 – Nοσηλεύονταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο Βόλου Reviewed by Momizat on . Την τελευταία της πνοή άφησε το μεσημέρι μία 82χρονη Βολιώτισσα, η οποία πριν από δύο μέρες είχε επιβεβαιωθεί ότι είναι θετική στον κορονοϊό και νοσηλεύονταν σε Την τελευταία της πνοή άφησε το μεσημέρι μία 82χρονη Βολιώτισσα, η οποία πριν από δύο μέρες είχε επιβεβαιωθεί ότι είναι θετική στον κορονοϊό και νοσηλεύονταν σε Rating: 0

82χρονη Βολιώτισσα ένα ακόμη θύμα του covid 19 – Nοσηλεύονταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο Βόλου

82χρονη Βολιώτισσα ένα ακόμη θύμα του covid 19 – Nοσηλεύονταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο Βόλου

Την τελευταία της πνοή άφησε το μεσημέρι μία 82χρονη Βολιώτισσα, η οποία πριν από δύο μέρες είχε επιβεβαιωθεί ότι είναι θετική στον κορονοϊό και νοσηλεύονταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 82χρονη είχε μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί. Από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε και λοίμωξη του αναπνευστικού, για αυτό και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο έδειξε ότι είναι «θετική» στον COVID-19. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και διασωληνώθηκε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή