Έργα ανάδειξης στον εσωτερικό χώρο του ρολογιού στο Κάστρο της πόλης Reviewed by Momizat on . Ο πύργος του ρολογιού στο Κάστρο των Τρικάλων αποτελεί το πιο επισκέψιμο σημείο της πόλης και είναι το σήμα κατατεθέν της. Αποτελείται από 5 διαζώματα προσφέρον Ο πύργος του ρολογιού στο Κάστρο των Τρικάλων αποτελεί το πιο επισκέψιμο σημείο της πόλης και είναι το σήμα κατατεθέν της. Αποτελείται από 5 διαζώματα προσφέρον Rating: 0

Έργα ανάδειξης στον εσωτερικό χώρο του ρολογιού στο Κάστρο της πόλης

Έργα ανάδειξης στον εσωτερικό χώρο του ρολογιού στο Κάστρο της πόλης

Ο πύργος του ρολογιού στο Κάστρο των Τρικάλων αποτελεί το πιο επισκέψιμο σημείο της πόλης και είναι το σήμα κατατεθέν της. Αποτελείται από 5 διαζώματα προσφέροντας από το τελευταίο εξωτερικό διάζωμα, μία μοναδική θέα. Η αυξημένη επισκεψιμότητα του ρολογιού, επιβάλλουν την τοποθέτηση πληροφοριακού και φωτογραφικού υλικού που θα αναδείξουν την ιστορία της πόλης των Τρικάλων και θα προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολιτιστική και τουριστική της αξία.
Προς αυτή την κατεύθυνση το δημοτικό συμβούλιο Τρικάλων, στην προσεχή του συνεδρίαση την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, καλείται να εγκρίνει τη δαπάνη και τη διάθεση πίστωσης για  δαπάνες προβολής του εσωτερικού χώρου του ρολογιού του Κάστρου της πόλης των Τρικάλων. Σύμφωνα με την Τεχνική Εκθεση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού του Δήμου Τρικκαίων το συνολικό κόστος της δαπάνης ανέρχεται σε 2.070,80 ευρώ.

frourio

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή