Clooney-Alamouddin: Οι όμορφες αγάπες όμορφα καίγονται; Reviewed by Momizat on . Στόματα ερμητικά κλειστά προς το παρόν από το ζευγάρι για τα δημοσιεύματα περί του διαζυγίου και των 300.000.000 δολαρίων Στον κόσμο των διασημοτήτων, ότι λάμπε Στόματα ερμητικά κλειστά προς το παρόν από το ζευγάρι για τα δημοσιεύματα περί του διαζυγίου και των 300.000.000 δολαρίων Στον κόσμο των διασημοτήτων, ότι λάμπε Rating: 0

Clooney-Alamouddin: Οι όμορφες αγάπες όμορφα καίγονται;

Clooney-Alamouddin: Οι όμορφες αγάπες όμορφα καίγονται;

Στόματα ερμητικά κλειστά προς το παρόν από το ζευγάρι για τα δημοσιεύματα περί του διαζυγίου και των 300.000.000 δολαρίων

Στον κόσμο των διασημοτήτων, ότι λάμπει δεν είναι πάντοτε χρυσός, ακόμη και αν πρόκειται για ένα ζευγάρι σαν τον George Clooney και την Amal Alamoudin.

Η εικόνα της τελευταίας-σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέληξαν στο περιοδικό ΟΚ-να κλαίει και να πίνει μαζί με φίλες της πριν λίγες εβδομάδες, ήταν αρκετή για να δώσει ξανά τροφή για επικείμενο διαζύγιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφτηκε ότι ο μέχρι πρότινος πιο διάσημος εργένης του κόσμου και η γοητευτική πλην εσωστρεφής δικηγόρος χωρίζουν.

Είναι όμως η πρώτη που μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση, όχι απαραίτητα από τους ίδιους, αλλά ούτε καν από τον εκπρόσωπο τύπου του Clooney, ως είθισται να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά στην Αμερική.

Γεγονός που εντείνει την φημολογία, ότι ο ονειρικός γάμος του ζευγαριού στην Βενετία που προκάλεσε φρενίτιδα στα ΜΜΕ όλου του κόσμου, οδεύει προς το τέλος του.

Ένα τέλος που αν επιβεβαιωθεί τις επόμενες ημέρες, θα κλείσει το κεφάλαιο γάμος για τον ηθοποιό και την δικηγόρο, ένα μόλις χρόνο και τρεις μήνες μετά την ημέρα που παντρεύτηκαν.
Το γεγονός ότι η Amal Alamoudin θεάται συχνά σε εξόδους με φίλες της στο Λονδίνο τους τελευταίους μήνες, απλά επιβεβαιώνει λένε κάποιοι αυτό που αποκάλυψε το ΟΚ.

Ότι το ζευγάρι εδώ και κάποιους μήνες διάγει χωριστούς βίους, κρατώντας όμως αμφότεροι οι πρωταγωνιστές τα στόματά τους ερμητικά κλειστά.

Αν προστεθεί σε αυτό και το ιλιγγιώδες ποσό των 300.000.000 δολαρίων που ακούγεται ότι θα στοιχίσει στον ηθοποιό το διαζύγιο, τότε το Χόλιγουντ θα ζήσει μεγάλες στιγμές τρέλας, όπως ακριβώς συνέβη με τον Brad Pitt και την Angelina Jolie.

Ανώνυμος μάρτυρας και πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί κάνουν λόγο και για έναν άλλο λόγο που οδήγησε το ζευγάρι στο επικείμενο διαζύγιο κι’ αυτός ο λόγος ακούσει στην λέξη παιδιά.

Η Amal φέρεται να το ήθελε πολύ, ο George μάλλον δεν ξετρελάθηκε με την ιδέα και αυτός ήταν άλλος ένας λόγος για να απομακρυνθούν σταδιακά.

Επίσης πηγές από το περιβάλλον της δικηγόρου που είδαν το φως της δημοσιότητας λένε ότι η γνωστή δικηγόρος νιώθει πλέον ότι βρίσκεται στην σκιά ενός από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του πλανήτη.

Έχασε δηλαδή σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους την αυτόφωτη λάμψη που είχε σαν νομικός μόλις έγινε κυρία Clooney, εισερχόμενη σε έναν κόσμο που δεν ανήκε ποτέ, αυτόν του star system.

Από την άλλη, ο γοητευτικός ηθοποιός ήταν αυτό που λέμε ορκισμένος εργένης, λάτρης των εξόδων με κολλητούς και συνηθισμένος να κυκλοφορεί με γυναίκες σαν την εκθαμβωτική Elizabetta Canalis.

Το στοίχημα των 10.000 δολαρίων με την Nicole Kidman που είχε προσδιορίσει το έτος που θα απαρνιόταν την εργένικη ζωή κράτησε δύο τουλάχιστον δεκαετίες» και έγραψε ιστορία.

Η γνωριμία του με την Amal και το ειδύλλιο που οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας τον Clooney ήχησε περίεργα στην αρχή, ειδικά σε αυτούς που λένε ότι τον ξέρουν καλά.

Δεκαπέντε μήνες μετά τη ονειρική τελετή στην ρομαντική Βενετία, το δημοσίευμα του Αμερικάνικου ΟΚ, που θεωρείται έγκριτο σε τέτοια θέματα, δείχνει προς το παρόν ότι τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται αδύνατο.

Μένει να φανεί στην περίπτωση του George και της Amal θα επιβεβαιωθεί ότι οι όμορφες αγάπες όμορφα καίγονται…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή