Kώστας Πατέρας: Τσίρκο κατάντησε την Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη Reviewed by Momizat on . Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D. Έχουν χάσει «τα αυγά και τα καλάθια» οι πολίτες αυτής της χώρας, μ’ όσα αναπάντεχα έρχονται, σχεδόν καθημεριν Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D. Έχουν χάσει «τα αυγά και τα καλάθια» οι πολίτες αυτής της χώρας, μ’ όσα αναπάντεχα έρχονται, σχεδόν καθημεριν Rating: 0

Kώστας Πατέρας: Τσίρκο κατάντησε την Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Kώστας Πατέρας: Τσίρκο κατάντησε την Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D.

Έχουν χάσει «τα αυγά και τα καλάθια» οι πολίτες αυτής της χώρας, μ’ όσα αναπάντεχα έρχονται, σχεδόν καθημερινά στη ζωή τους,ως πολιτική καταιγίδα.

Δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν και που να σταματήσουν μ’ όσα τραγελαφικά και τραγικά δημιουργεί η υποτιθέμενη Κυβέρνηση της κεντροΔεξιάς.

O Kυριάκος Μητσοτάκης, καβάλησε το καλάμι της εξουσίας και βάζει στο … χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας τους Δεξιούς, δηλ. αυτούς που αποτελούν την μεγάλη μάζα της Ν.Δ. και βολεύει τους Αριστερούς ή τους πολιτικά… αντίθετους.

Από πού να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει με τις αλλεπάλληλες γκάφες του Πρωθυπουργού, τις κακές επιλογές και τον απαράδεκτο εγωισμό, που εμφανίζει καθημερινά. Ξεκίνησε με το … Εμείς και χρησιμοποιεί μόνο το Εγώ.

Μετά την επίσκεψη στις ΗΠΑ, τα αποτελέσματα της οποίας είναι υπό αμφισβήτηση, αφού η Τουρκία συνεχίζει τις απειλές και τις καθημερινές παραβιάσεις στον εναέριο χώρο της Ελλάδας, έρχονται κι άλλα προβλήματα στην επιφάνεια.

Η επανίδρυση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, δείχνει ότι όχι μόνο δεν γνώριζε τα προβλήματα της χώρας ο Πρωθυπουργός, αλλά και ότι δεν είχε λύσεις και για τα πιο σημαντικά απ’αυτά.

Είχε, όμως, έτοιμους τους μπλε φακέλους…!
Το Μεταναστευτικό και το Προσφυγικό, που είναι η καταστροφή της χώρας και που, ενδεχομένως, να ρίξει και την κυβέρνηση της Ν.Δ., το χειρίστηκε με επιπολαιότητα.

Κατάργησε το Υπουργείο που είχε ο Σύριζα και που έλεγε, στις 31-10-19. ότι ήταν «μη λειτουργικό» και τις αρμοδιότητες τις μετέφερε στον Χρυσοχοίδη. Αυτός είδε την «φάκα με το τυρί» και πάσαρε το θέμα στον Υφυπουργό Άμυνας Στεφανή.

Μετά την αποδοκιμασία του Μηταράκη στη Χίο και την γενική κατακραυγή των Δημάρχων και των Περιφεριαρχών της Νησιωτικής Ελλάδας, ξανάφτιαξε το Υπουργείο «Μετανάστευσης και Ασύλου» με Υπουργό τον Μυταράκη, τον Κατσαριδοκτόνο, και υφυπουργό τον Κουμουτσάκο.

Έτσι έδωσε το δικαίωμα στην Αντιπολίτευση και στην κοινωνία να τον κατακεραυνώσουν, ασκώντας σκληρή κριτική.

Ύστερα ήρθε το … φιάσκο της Διάσκεψης στην Γερμανία, όπου είναι παρούσα η Τουρκία και μεγάλη απούσα η Ελλάδα.
Η δήλωση της Γερμανίας «ότι είναι θεμιτό το ενδιαφέρον της Αθήνας αλλά δεν θα συζητηθούν τα θαλάσσια σύνορα» δείχνει την … πόρτα που έφαγε η Ελληνική κυβέρνηση για το θέμα της Λιβύης.

Για αντιπερισπασμό, σ’ όλα αυτά η κυβέρνηση της Ν.Δ., με ξαφνικό Διάγγελμα του Πρωθυπουργού, ανακοίνωσε την κ. Σακελλαροπούλου, Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η εκλογή της είναι πλεον ή βέβαια. Όσοι Αριστεροί προσέλθετε…!

Η υποψήφια Πρόεδρος, προέρχεται βασικά από τον Αριστερό χώρο. Ξεκίνησε από την οργάνωση «Ρήγας Φερραίος». Πέρασε από τον Σύριζα και έγινε υποψήφια από την Ν.Δ.

Ήταν κατά της λειτουργίας του φράγματος της Μεσοχώρας και δεν επέτρεψε, με απόφαση του ΣτΕ, την ίδρυση Σχολείου στον Πύργο Τρικάλων, κοντά στον Ληθαίο.

Ένα ΔΕΞΙΟ, που νάναι αποδεκτός και από τους άλλους χώρους, δεν βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Δεν είχε η δεξαμενή της Ν.Δ. ένα άτομο που νάναι ενωτικό;

Όλοι αυτοί, που δηλώνουν «Στρατιώτες» της παράταξης, είναι άχρηστοι;

Δυστυχώς, ο Πρωθυπουργός και η «Αγία Οικογένεια» των Μητσοτάκηδων, δεν ήταν ποτέ Δεξιοί.

Αυτό δεν τους εμπόδισε να γίνουν και Υπουργοί και Πρωθυπουργοί της χώρας.

Ίσως και γι’ αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει «άνοιγμα» προς τα Αριστερά και διορίζει, συνεχώς, αυτούς, που πολέμησαν την Ν.Δ. Ο σημερινός Πρωθυπουργός δεν έχει καμία σχέση με τον μεγάλο πολιτικό,Κων/νο Μητσοτάκη.

Μεγάλα παραδείγματα οι επιλογές του Μαξίμου για τις θέσεις των Διοκήσεων των Υγειονομικών Περιφερειών και των Νοσοκομείων. Το 1/3 αυτών είναι του ΠΑΣΟΚ με λίγο… Σύριζα. Φυσικά και η πρόταση της κ.Σακελλαροπούλου για την ΠτΔ.

Η επιλογή της κ.Σακελλαροπούλου, χαρακτηρίστηκε ως «τραγική» και προκαλεί κραδασμούς στη βάση της Ν.Δ.

Αποτελεί δε ψυχρολουσία για όσους είχαν κάποιο ενδιαφέρον και για τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Καραμανλή,  Παυλόπουλο και Αβραμόπουλο κτλ.

Η πολιτική καταιγίδα φέρει αναταράξεις στην πολιτική ζωή του τόπου και προβληματίζει πάρα πολλούς πολίτες, που ψήφισαν Ν.Δ. στις εκλογές τις 7ης Ιουλίου 2019.

Οι πολίτες γνωρίζουν, βέβαια, τι θα ψηφίσουν οι Εθνοπατέρες της Ν.Δ. Μάλλον θα ψηφίσουν με την σκέψη στην … τσέπη τους! Η Ν.Δ. είναι στην κυβέρνηση ήρθε όμως ο Σύριζα στην εξουσία, για να ικανοποιηθεί η κ.Περιστέρα Μπαζιάνα.

Τσίρκο κατάντησε την Ελλάδα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μήπως αυτοί, που ψηφίσαμε, Ν.Δ. στις Εθνικές Εκλογές του 7 Ιουλίου 2019, βάλαμε τα … δάχτυλα και βγάλαμε τα μάτια μας;

Ας προσέχαμε…και διηγώντας τα να κλαίς…!
Προσεχώς, έρχονται και πολύ χειρότερα.

Σχόλια (6)

 • Ark

  1. Γιατί δεν βολεύει τα δικά μας παιδιά; Πάγια τοποθέτηση των δεξιών εδώ και 30 χρόνια
  2. Η υποψήφια πρόεδρος ήταν γυρολόγος, ενώ εσείς κ.Πατέρα, ποτέ
  3. Πρόταση προέδρων πχ Καραμανλής και λοιποί, οι οποίοι είναι ότι χειρότερο και επικίνδυνο έχει περάσει από την πολιτική σκηνή του τόπου μετά την μεταπολίτευση

  Απάντηση
  • Aναστασιαδης Στυλιανος

   Πλακα κανετε?? Απο την πρωτη μερα ξεκινησε και συνεχιζει ακαθεκτος να απολυει κοσμο για να ξεπληρωνει τα γαλαζια γραματια του . Φυσικα αυτων που του υπαγορευει ο χρηματισμος της ΝΔ απο αυτους . Το τραγικο παραληρημα του κυριου θα ακουσουμε ?? Μια χαρα τη διεκδησε με το ανταλαγμα των 1000 ψηφων τη θεση του διευθυντη νοσοκομειου . Με το κραξιμο του κοσμου για αυτη την απαραδεκτη τοποθετηση του αποχωρησε . . Τα παραπονα για τα » παιδια σας» στο Βουρτση . Αυτος προτεινε να διατηρησουν το δικαιωμα της εργασιας οι συνταξιουχοι του δημοσιου και αμηβομενοι μαλιστα και με τη συνταξη τους και με το ακεραιο το μισθο τους . Για τα γαλαζια βεβαια » παιδια » τι να πρωτοθυμηθω απο τοποθετησεις ημετερων σε υψηλοβαθμες κιολας θεσεις . Ας αναφερω το τελευταιο φιασκο του διορισμου μουσικου σαν αρχηγου της ΕΥΠ .Τα αποτελεσματα τα ειδατε . Ακομη βολευει σε δημοσιες θεσεις συγγενολοι του . Προσφατα μια εξαδελφη του . Ειναι και μεγαλο σοι για . Σπαταλα χρηματα του κρατους ανεξελεγκτα . Το ενα σκανδαλο σκαει μετα το αλλο . Τα σχολεια χωρις θερμανση χωρις καθηγητες και δασκαλους . Χαος ηδη στα νκσοκομεια απολυσεις απολυσεις απολυσεις . Και η αναπτυξη του 4% τον 1ο χρονο ερχσται με την οπισθεν ολοταχως . Χαος μετο ελληνικο . Παει η επενδυση . Χαος το μετρο της ηεσσαλονικης . Ολα για να αρχισει το φαγοποτι των ημετερων και της μιζας . Και ποια αριστερη σακεραπουλου ? Αυτη απο απο Στε υπεγραψε κοψιμο συνταξεων κοψιμο δωρων το σκανανδαλο στις σκουριες . Και αλλα πολλα ?? . Ποσες χιλιαδες θελει να απολυσει παλι απο τα ΕΛΤΑ ? Η αναπτυξη του Αδωνη . Ελεος . Να πουλησουμε να λουλησουμε να πουλησουμε . Με το τελος των πυρκαγιων στην ευβοια κατεθεσε νομοσχεδιο για πωληση αιγιαλων . Αν ειναι δυντον ….. Αυτος με τετοια αναπτυξη μεχρι και την ακροπολη θα βγαλει για πουλημα . Το τσιρκο ειναι ο πιο ευγενης χαρακτηρισμος για αυτη τη κυβερνηση και κορυφωνεται παλι μετα το φιασκο επισκεψης στον τραμπ με την απειλη ηδη εμπλοκης μας σε συραξη πολεμικη . Ο σρτογαν αλωνιζει και αυτος κανει διακοπες . Τον εχουν αδειασει ολοι οι συμαχοι της ελλαδος . Και ο Βουρτσης χαριζει προστιμα εκατομυριων ευρο σε επιχηρησεις . Ουτε μια κινηση θετικη στο θεμα εργασια . Η ανεργια ανεβηκε παλι και με τον αντικαπανιστικο νομο κλπ. Σε λιγο θα αρισουν οι απελασεις ελληνων απο την Αγγλια . Τερμα η διεξοδος εργασιας για παρα πολλους νεους εκει . Και εδω θαμαστε . Σε 3 μηνες αρχιζει η νεα τουριστικη σεζον . Η βαρια μας οικονομια . Εκει να δειτε βουτια στην ανεργια . . Θα πατωσει η προσελευση τουριστων μεχρι αηδιας και μετα τα οσα εκαναν το καλοκαιρι . Μη στεναχωριστε ομως θα παρει μισθοφορους στον πολεμο τα παιδια σας . Λιγη υπομονη ακομη .

   Απάντηση
 • Ben Hur

  Γι αυτό παρακαλουσες για μια θέση?? Για να μπεις σε τσίρκο?? Γελάνε κ τα τσιμέντα με αυτά που γράφεις..

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή