Nτόπιο Τρικαλινό Χοιρινό ΜΑΡΑΒΑ Reviewed by Momizat on . Η επιχείρηση ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ  ιδρύθηκε το 1987  στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων, σαν μια οικογενειακή, παραδοσιακή χοιροτροφική μονάδα, που χωρίς τεχν Η επιχείρηση ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ  ιδρύθηκε το 1987  στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων, σαν μια οικογενειακή, παραδοσιακή χοιροτροφική μονάδα, που χωρίς τεχν Rating: 0

Nτόπιο Τρικαλινό Χοιρινό ΜΑΡΑΒΑ

Nτόπιο Τρικαλινό Χοιρινό ΜΑΡΑΒΑ

Η επιχείρηση ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ  ιδρύθηκε το 1987  στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων, σαν μια οικογενειακή, παραδοσιακή χοιροτροφική μονάδα, που χωρίς τεχνογνωσία και μόνο με την αγάπη κατάφερε να γίνει γνωστή και αγαπητή  στον κόσμο των Τρικάλων.

Στη συνέχεια η νέα γενιά με την ίδια αγάπη και με όραμα και διορατικότητα ωθήθηκε να επεκτείνει και να εκσυγχρονίσει την υπάρχουσα χοιροτροφική μονάδα, βελτιώνοντας τις συνθήκες υγιεινής, διαβίωσης και εκτροφής των χοίρων (αυτοματισμοί, νέα σιλό, διατροφή), με απώτερο σκοπό την παραγωγή χοιρινού ελληνικού κρέατος αρίστης ποιότητας.

Το 2004 ο Κων/νος Μαράβας  αφουγκράζοντας τις ανάγκες της αγοράς προχωρά στην δημιουργία μιας σύγχρονης εγκατάστασης(τεμαχισμού – επεξεργασίας – τυποποίησης κρέατος), στη Πιαλεία Τρικάλων, με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού με τις απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλεια.

Το 2012 η δεύτερη γενιά της οικογένειας έκανε ένα καινούριο βήμα λειτουργώντας ιδιωτικό βιομηχανικό σφαγείο σε ενοικιαζόμενες εγκαταστάσεις στην Πύλη Τρικάλων.

Το 2013 θέλοντας να αυξήσουν την παραγωγή χοίρων προχωρούν στην αγορά μιας νέας χοιροτροφικής μονάδας στην Φήκη Τρικάλων. Η εταιρεία μας με σεβασμό στον καταναλωτή και στόχο τη διαρκή βελτίωση, θα συνεχίσει και στο μέλλον την πορεία που έκανε το όνομα της  συνώνυμο της ασφάλειας και της ποιότητας.

περισσότερα : 

www.maravasae.gr

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή