"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

40.1 C
Trikala

“Άγρια” επίθεση στο Δασαρχείο Καλαμπάκας από το Δίκτυο Προστασίας του Ασπροποτάμου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετωπική επίθεση κατά του Δασαρχείου Καλαμπάς εξαπέλυσε σήμερα το  Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία του Ασπροποτάμου.
Όπως επισημαίνουν στελέχη του Δικτύου με την υπογραφή του Δασαρχείου Καλαμπάκας προωθείται η αι-ολική καταστροφή του Ασπροποτάμου.
Για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών ενημερώνει τα μέλη του και τις τοπικές κοινωνίες  για την πολύ δυσάρεστη εξέλιξη:
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μέσα σε αυτή την πολύ δυσμενή συγκυρία για την περιοχή του Ασπροποτάμου, καθώς οι πληγές από την καταιγίδα Ντάνιελ είναι ακόμη ανοιχτές, το δασαρχείο Καλαμπάκας γνωμοδότησε θετικά (!) για την κατασκευή αιολικών σταθμών στις βονοκορυφές του Ασπροποτάμου στις θέσεις “Κέδρος”, “Τριγγία” και ¨Κυνηγός”.

Η έγκριση αυτή όπως καταδεικνύεται και στην ένσταση που έχει συντάξει η επιστημονική ομάδα της Ορνιθολογικής Εταιρείας και έχει συνοπογράψει το Δίκτυο μας, βασίζεται σε μελετη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που παρουσιάζει σοβαρότατη ανεπάρκεια στην καταγραφή των επιπτώσεων και έχει εκπονηθεί από την Κieffer, δηλαδή από τον φορέα υλοποίησης του έργου.
Το Δασαρχείο Καλαμπάκας βασιζόμενο στην ανεπαρκή αυτή μελέτη την οποία εκπόνησαν οι ίδιοι οι εργολάβοι που θέλουν να καταστρέψουν την περιοχή, εξέδωσε γνωμοδότηση η οποία πέρα από κάθε λογική, αφού σε αυτή περιγράφονται πολλές από τις αρνητικές επιπτώσεις των έργων, αναιρεί το ίδιο της το περιεχόμενο και καταλήγει σε ΘΕΤΙΚΗ (!) γνωμοδότηση για την κατασκευή των έργων.
Η θετική γνωμοδότηση φέρει την υπογραφή του υπεύθυνου του δασαρχείου συντοπίτη μας Δασολόγου Α’ Panagiotis Zacharopoulos, ο οποίος εγκρίνει με την υπογραφή του να κατασκευαστούν φαραονικά έργα που όπως αναφέρει η ίδια η γνωμοδότηση που υπογράφει “θα έχουν μεγάλο αρνητικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα με αποτέλεσμα την περαιτέρω σοβαρή υποβάθμιση του δασικού οικοσυστήματος”.
Τα σχόλια δικά σας!
Η Ορνιθολογική Εταιρεία μαζί με το Δίκτυο Φορέων για την Προστασία του Ασπροπόταμου υπέβαλε επιχειρηματολογία κατά του έργου στη δημόσια διαβούλευση του έργου, η οποία είναι ανοιχτή μέχρι 5/7 στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (απαιτείται απλή σύνδεση ή εγγραφή στην πλατφόρμα). Η συμβολή όλων είναι απαραίτητη για την υπεράσπιση του φυσικού παράδεισου που λέγεται Ασπροπόταμος.

40 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έλα οικολόγε αλά καρτ, ρώτα μας από που παίρνουμε ρεύμα και από που βάζουμε βενζίνη. Άντε γρήγορα, γιατί πρέπει να γράψεις και κάτι για την ΕΣΣΔ, την ΠΦΑ, τον Κάσσελ, το Ζαχαριάδη, τον Άρη…
  ΥΓ. Τη Β.Κορέα καιρό έχεις να την αναφέρεις…

 2. Από τη μάνα τους η τον πατέρα τους τα κληρονομησαν. Είναι μεγάλη ντροπή. Ξεπουλάνε τον Ασπροποταμο. Ξυπνήστε.

 3. “Άγρια επίθεση” η διαφάνεια και η αλήθεια; Μάλλον ενοχλούνται κάποιοι όταν μαθαίνει η τοπική κοινωνία αλλά και όλη η Ελλάδα ποιοι αποφασίζουν και ποιοι υπογράφουν να καταστραφεί παρθένα φύση και κυρίως με ποια, ή μάλλον χωρίς, επιχειρήματα. Τα βουνά που τα υπερασπίστηκαν σε ξένους κατακτητές οι παπούδες μας και τα άφησαν αλώβητο παράδεισο για τα παιδιά μας για να έρθει τώρα ο κάθε κύριος που έχει καθίσει σε μια καρέκλα δασαρχείου ή άλλης υπηρεσίας να τα παραδίδει στα εργολαβικά συμφέροντα.
  Ντροπή!

 4. Jim Riflevinegar…..επειδή είσαι άσχετος…το ρεύμα το παίρνεις από φυσικό αέριο(υδρογονάνθρακες), πυρηνική ενέργεια γειτονική, λιγνίτη γειτονικό (δικό μας εξαγορασμενο και πουλημένο 200% ακριβότερα), υδροηλεκτρικά,και ελάχιστο από μΑΠΕ(όταν φυσήξει,αν φυσήξει,αν είναι 3-6 Μποφώρ,αν δεν είναι 7-10 Μποφώρ,αν έχει συννεφιά,αν είναι νύχτα,αν δεν έχει πάγο κλπ κλπ…..για αυτό μην πετάτει καθένας την κοτσανα του επειδή είδε μια διαφήμιση της τερνα στην τηλεόραση….ρεύμα χωρίς σταθερά φορτία βάσης που να δουλεύουν 24/24 δεν υπάρχει….μετά από 20 GW εγκατεστημένης ισχύος που υπάρχουν στην Ελλάδα από μΑΠΕ,ούτε 1 Gw δεν βλέπουμε τις περισσότερες ημέρες…ούτε και θα δούμε

  • Ακριβώς έτσι.Τα ξέρει καί ο J.R. Ο οικολόγος αλλά καρτ ή ο Anagnostis δυσκολεύονται να το καταλάβουν.Θα σου πούν ότι αυτά τα λέει το lobby τού πετρελαίου,αλλά επί των επιχειρημάτων μούγκα..Τώρα ο δασάρχης γνωμοδότησε γιά την καταστροφή τού δάσους. Ανεξήγητο.

  • Tom, πριν το παίξεις σχετικός, δε βλέπεις τα ποσοστά στο λογαριασμό σου, για την πηγή ενέργειας?
   ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ
   1. ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ
   2. ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
   3. ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ
   4. ΑΠΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
   5. ΑΠΕ ΔΙΚΤΥΟΥ (Φ/Β και άλλα)
   6. ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ 326.00 7,8%
   7. ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΠΕ)

  • Όταν λοιπόν Tom, το τρένο …φυσήξει τρεις φορές, τότε εξήγησε μας γιατί όλοι κόπτονται να βάλουμε παντού ανεμογεννήτριες, ειδικά σε περιοχές απείρου φυσικού κάλλους.
   ΥΓ. Τα εμβριθή που έγραψες, τα βρίσκουμε κάνοντας 2-3 κλικ, άλλωστε τα διαβάζουμε στο λογαριασμό. Από προτάσεις …σχετικών πάσχουμε. Τελώ εν αναμονή.

   • Jim και Sniper, αφού διαβάσατε τα ποσοστά στο λογαριασμό σας, για μείνετε χωρίς ρεύμα αντίστοιχες ώρες με το ποσοστό από ΑΠΕ, για να δείτε το “αμελητέο ποσοστό”, που δε θα έχετε ηλεκτρικό.

   • Απαντώ στον …εαυτό μου συμπληρώνοντας, γιατί με βρήκε ο (τάχα) Tom σε ταξίδι:
    1. Δε με λες Uncle Tom, είσαι ο οικολόγος αλά κάρτ και απαντάς; Μήπως είσαι ο …κηδεμών του; Τότε κάνε μας το χατίρι. Το λέω, διότι ο εν λόγω μας ζάλισε τα μέζεα με το να γράφει μόνο μία πρόταση.
    2. Σε ρώτησε κανείς για την ανάλυση από που έρχεται το ρεύμα; Στα π@π@ρια του καταναλωτή, από που έρχεται. Είναι η βάσανος του ”παραγωγού”, εκτός εάν μας βάλουν μετόχους. Η μόνη καούρα του είναι ποιο κοστίζει λιγότερο και όταν λέω κοστίζει, εννοώ και το περιβάλλον και τη μελλοντική ζωή του.
    3. Διάβασες πουθενά να παριστάνω το σχετικό με το θέμα; Οπότε, πως με χαρακτηρίζεις …άσχετο; Μήπως είναι αυτό που χαρακτηρίζουμε ”δυσκολία στην κατανόηση κειμένου”;
    4. Όλα αυτά που έγραψες, τα διάβασες στο …ίντερνετ; Διότι από εκεί διαβάζει και ο …παππούς μου, που παλιά διάβαζε εφημερίδα και μετά έβλεπε …τηλεόραση (και τα πιστεύει).
    4. Εάν έχουμε λοιπόν τέτοια λαμπρά μυαλά σαν εσένα στην Ελλάδα, πρέπει οι λοιποί να τα μαζεύουμε.
    ΥΓ. ΝΔ ψηφίζεις, έτσι δεν είναι; Συνέχισε έτσι και ο Στάσσης θα ρίξει και άλλο όροφο.

 5. Μπήκαν όλοι οι απετζήδες και οι εργολάβοι της περιοχής να ευλογήσουν τα γένια τους….ποιοι όλοι κοπτονται για ανεμογεννήτριες;;;γελάνε και τα τσιμέντα των βάσεων των μΑΠΕ….
  Η κιλοβατώρα έφτασε στο θεό απ’ την πολλή πράσινη ενέργεια και ακόμα τα λαμόγια (και οι παρατρεχαμενοι εργολαβισκοι)έχουν στόμα και μιλάνε….

  • Μπήκαν όλοι οι ΨΕΚ κατά των ΑΠΕ και οι λομπίστες των ορυκτών καυσίμων να ευλογήσουν τα γένια τους….ποιοι όλοι κόπτονται κατά των ΑΠΕ ;;;γελάνε και τα φουγάρα των θερμοηλεκτρικών….

 6. Κλείσιμο χθες, δεν προσφέρουν τίποτα , είναι ανίκανοι να προστατέψουν τα στοιχειώδη. Εδώ καταστρέφονται τα ιερά και τα όσια του ορεινού μας όγκου και αυτοί δίνουν θετικές γνωμοδοτήσεις. Το εξωφρενικό είναι πως συμφωνούν ότι θα υπάρξουν πολύ σοβαρές επιπτώσεις και από την άλλη γνωμοδοτούν θετικά και μάλιστα προτείνουν τι πρέπει να κάνει η εταιρεία!!!. Κύριοι δεν είστε εκεί για να προτείνεται που θα βάλει την μια ή την άλλη Α/Γ , είστε εκεί για να ΓΜΩΜΟΔΟΤΗΣΕΤΕ για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μελετη.

 7. Καλά δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τους χαραμοφάηδες των Δασαρχείων. Τα ίδια και στο δασαρχείο Τρικάλων, ανίκανοι και αδιάφοροι να προστατέψουν την χλωρίδα του νομού.

 8. Κάπου υπάρχει παρεξήγηση. Ο Tom αποδομεί την πολιτική των μΑΠΕ με στοιχεία, πράγμα πού βεβαίως συμφωνεί καί ο JR. Τώρα ο “το έξυπνο πουλί”, o “οικολόγος αλά κάρτ”, ο “anagnostis”, κ.λ.π., ας ξαναδιαβάσουν αυτά πού γράφει ο Tom. Φίλε JR η παρέμβαση τού Tom αποδεικνύει την μεγάλη απάτη των των ΑΠΕ σε επίπεδο οικονομίας καί ενεργειακής επάρκειας. Αν βάλουμε καί την οικολογική καταστροφή τότε πλέον μιλάμε γιά έγκλημα.

  • Να βάλουμε τότε έναν πυρηνικό σταθμό ή έναν ηλεκτροκινητήρα με μαζούτ ή λιγνίτη στο χωριό σου, να τα χαρείς!

   • Τσερνομπιλ, δώσε τριγωνική κατόπτευση του ραντάρ στα ΜΚ14, με απόκλιση 0,1 στα LRW, για να βάλουμε τον πυρηνικό σταθμό. Μετά φώναξε τον Αυγενάκη, να τον βάλουμε διευθυντή. Με τέτοιο τσαμπουκά, σούζα θα τους έχει όλους. Θα τρώνε σφαλιάρες.

   • Τσερνομπίλ (????…άκου Τσερνομπίλ….τι όνομα βρήκε ο άλλος για να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα….με ένα πυρηνικό ατύχημα που έγινε πριν 40 χρόνια)… με την πυρηνική ενέργεια την λιγνιτικη,και την μεθανική(φυσικό αέριο)έχεις ενέργεια και μιλάς και λες πονηρο-εξυπναδες….τι να κάνουμε….είτε μας αρέσει είτε όχι,η ενέργεια έτσι παράγεται….δεν έχει βρεθεί ακόμα άλλος σταθερός τρόπος παραγωγής ενέργειας 24/24ωρο…. μακάρι κάποια στιγμή να βρεθεί κάτι άλλο πραγματικά πράσινο και όχι γκρι βαμμένο ένα χέρι πράσινο απ’ έξω για να κοροϊδεύουμε τον κόσμο…χωρίς αυτά τα τρία, ενέργεια ΔΕΝ υπάρχει.,.η ενέργεια θέλει σταθερά φορτία βάσης που να τροφοδοτούν το σύστημα 24 ώρες σταθερά
    Και οι Γερμανιες,και οι Αμερικες που το προσπάθησαν πάλι στους υδρογονάνθρακες και στην πυρηνική ενέργεια ξαναγυρνάνε….κάθε χρόνο καινούργια εργοστάσια παραγωγής ενέργειας φυσικού αερίου εγκαινιαζονται
    Μόνο τα βοϊδια εδώ πληρώνουν για να αγοράσουν και να ξεστοκαρουν τα μπάζα(ανεμογεννήτριες)της Γερμανίας,και πουλώντας τον ντόπιο λιγνίτη στους Ευρωπαίους,εξαγοράζοντας στο τριπλάσιο την ενέργεια

    • Απάντηση εις το νεήλυδα και με την ορμή του νεοφωτίστου σχολιαστή Tom.
     Όταν έβλεπες τον Πήτερ Ο΄ Τουλ, ως Λόρενς της Αραβίας στο σινεμά, να μάχεται μανιωδώς στο πλευρό των Αράβων ενάντια στους Οθωμανούς, όλο αυτό γίνονταν για τα πετρέλαια της Μοσούλης και του Κιρκούκ. Κανείς όμως από αυτούς δεν το γνώριζε, μάχονταν και έπεφταν για τις ιδέες τους. Οι κινούντες τα νήματα και έχοντες το γενικό σχεδιασμό, ήταν μακριά από το αίμα, σε κάποιους καναπέδες Chesterfield στο Λονδίνο, πίνοντας παλαιωμένα ουίσκι και καπνίζοντας πούρα.
     Τώρα, εάν εσύ ήρθες να μας διαφωτίσεις για το παίγνιο της παγκόσμιας ενέργειας, καλό κουράγιο.

     • Πες τα μεγάλε. Τόσες ημέρες σπάω πλάκα με όλους τους ειδικούς για θέματα ενέργειας. Να ποσοστά ο ένας, να κιλοβατώρες ο άλλος, να πυρηνικά ο τρίτος. Φυσικά όλα αυτά τα διάβασαν σε κανένα άρθρο έγκριτου!!! δημοσιογράφου και τα λένε και σε εμάς. Τι δουλειά κάνει ο καθένας δεν μας λένε, να γελάσει το χειλάκι μας.
      Υπενθυμίζω ότι και ο Κοσμάς Σκούταρης αυτά που έλεγε στο λαό, ο Γκόρτσος του τα έλεγε.
      Συνεχίστε παίδες, πρέπει λίγο να χαρούμε, νινανάι, γιαβρούμ, νινανάι.

  • Φίλε Sniper, ουδεμία παρεξήγηση υπάρχει, εάν γνωρίζουμε καλά τη γλώσσα μας. Ουδέποτε δήλωσα ειδικός στα θέματα ενέργειας. Το αφήνω αυτό για άλλους που έχουν σχέση με το εγχείρημα. Π.χ, ο καθείς που δούλεψε ένα φεγγάρι στην τοποθέτηση ή στη μεταφορά ενός πτερυγίου ανεμογεννήτριας (νταλικέρης) ή του είπε ένας φίλος του, έχει εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος. Οι πλέον ”επικίνδυνοι” είναι αυτοί που ρίχνουν ”μία ματιά” στο ίντερνετ και κατόπιν έχουν …αλάνθαστη γνώμη. Αποκαλούν δε, όλους τους άλλους (που δεν δήλωσαν σχετικοί) …άσχετους.
   ΥΓ. Η λατρεμένη μου επιστήμη η Ιστορία σε διδάσκει, εάν εμβαθύνεις, ότι οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι έγιναν για τον έλεγχο της ενέργειας, πράγμα που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Μειράκιον αισθάνομαι, όταν πάω εγώ να την αναλύσω. Το αφήνω στους … τιτανομέγιστους σχετικούς.

 9. Ποιο Δίκτυο Προστασίας του Ασπροποτάμου; Υπάρχει; Ανεβάζει στο Facebook; Πότε ήταν η τελευταία ανάρτηση; Πότε έκαναν εκλογές; Στην τελική, όπως υποστηρίζουν τα τρολλ των δημάρχων, γιατί να μη φιμωσουμε όλους τους ενεργούς πολίτες; Αφού πήραν την εξουσία οι δήμαρχοι, τί λόγος πέφτει στους πολίτες.

  • Ο Δήμος εκεί έχει κανένα αντιδήμαρχο τύπου Γ.Κ., να αποφασίζει ποιος πολίτης έχει δικαίωμα λόγου; Γιατί τώρα τελευταία έχουμε εκρήξεις δημοκρατίας στο Νομό.

   • ο Δήμος Καλαμπάκας και ο Δήμος Πύλης έχουν γνωμοδοτήσει επισήμως αρνητικά….τώρα πρέπει και οι πολίτες να αντιδράσουν και να μην επιτρέψουν κανενα εργοτάξιο εκεί πέρα

    • Mην ανησυχείς, προεκλογικά θα κάνουν μερικές συγκεντρώσεις για τα ψηφαλάκια, όπως στα βόρεια Αγραφα για τις ΑΠΕ του όρους Τύμπανος.
     Μετά θα πάνε στα σπιτάκια τους με το ΙΧ με εισαγόμενα καύσιμα και με ρεύμα από εισαγόμενο αέριο, υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών τους.

  • Το Δίκτυο Προστασίας του Ασπροποτάμου και στo fb είναι και ανεβάζει posts και έχει συλλόγους με νομική υπόσταση που υποβάλλουν μυνήσεις στο ΣτΕ για τις ΑΠΕ.
   Το Bαρούσι έχει εκλεγμένο ΔΣ με θητεία που δεν έχει λήξει?

   • Δηλώνεις λοιπόν ξεκάθαρα ότι συγκεκριμένα ένας σύλλογος δεν έχει νομική υπόσταση και παράνομα ενεργεί εις βάρος πολιτών. Επίσης επειδή δεν ακολουθεί την πολιτική του Σπύρου Γεωργιάδη, με τα κοινωνικά δίκτυα, ότι είναι νεκρός οργανισμός. Και ακόμα δεν έχει παρέμβει εισαγγελέας για εξαπάτηση πολιτών αγαπητό τρολλ συμφερόντων; Ξέρουμε και βλέπουμε και εκλογική θα έρθει πάλι, να πεις στα παιδιά από πίσω. Ας έρθουν στις γειτονιές, που δεν έχουν δυνατούς ρουφιάνους…. Κάνετε ρε κερατάδες ό, τι μπορείτε για να δυναμώσετε το ΠΑΣΟΚ.

    • Ρωτάω, δε δηλώνω.
     Άλλοι όμως δηλώνουν Πρόεδροι Συλλόγων, αυτοί πρέπει να το αποδείξουν.
     Αλλιώς ας στείλει επιστολή ως πολίτης, όχι ως Πρόεδρος.

     • Σε ποιόν αναφέρεσαι; Όνομα δεν έχει; Μία φωνή φέρνει χιονοστιβάδα. Να ενημερωθούν και τα “παιδιά”…

     • Ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ελληνικά; Πήγαινε στον εισαγγελέα. Καθόμαστε σε κάθε άρθρο και διαβάζουμε χαζά σχόλια, ενώ θέλουμε να μάθουμε σχετικά με τον Ασπροπόταμο. Θες να σε φωνάζουμε Πρόεδρο να ηρεμήσεις;

 10. Προς υπερασπιστές των αιολικών, το θέμα μας δεν είναι γενικά οι ΑΠΕ και το ενεργειακό, είμαστε πολύ ασήμαντοι να λύσουμε εμείς το παγκόσμιο ενεργειακό. Το θέμα μας είναι αν πρέπει να μπουν τα συγκεκριμένα αιολικά στα συγκεκριμένα μέρη. Εμείς πιστεύουμε ότι ΔΕΝ πρέπει να μπουν εκεί γιατί οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις θα είναι ολέθριες και κρίνουμε τη γνωμοδότηση του Δασαρχείου επιοικος απαράδεκτη.

  • Εσύ “ασήμαντε για να λύσεις το πρόβλημα”, πόσες φορές περισσότερες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου κάνεις, σε σχέση με το μέσο άνθρωπο του αναπτυσσόμενου κόσμου , με το σπάταλο δυτικό τρόπο ζωής σου, βασισμένο σε ορυκτά καύσιμα?

   • Πέστα δίμετρε. Αυτός ο “ασήμαντος” έχει καταστρέψει τον πλανήτη. Προτείνω για τιμωρία να του βάλουμε μια ανεμογεννήτρια έξω από από το σπίτι του.

 11. Εσύ που ανήκεις δεν ανήκεις στο δυτικό κόσμο; Ο αναπτυσσόμενος κόσμος χρησιμοποιεί κυρίως ΑΠΕ με κυριότερη την βιομάζα για αυτό και είναι υποαναπτυκτος , ένα ταξίδι Ευρώπης -Αμερικης με αεροπλάνο καταναλώνει τόση ενέργεια όσο θα καταναλώσει ένα Αφρικανός σε μερικούς αιώνες. Παρόλο τα τρισεκατομμύρια που πέσαν σε ΑΠΕ ο πλανήτης κατά 81,5% ρουφάει ενέργεια από ορυκτά καύσιμα, τα αιολικά είναι ανύπαρκτα και αν το βάλεις σε απόλυτους αριθμούς η κατανάλωσή τους έχει αυξηθεί απίστευτα. Οπότε δεν πρόκειται ούτε καν να σώσουν τα αιολικά του Ασπροποταμου τον πλανήτη.

 12. 37 σχόλια για την ενέργεια από εξειδικευμένους στο θέμα.
  Είστε -μαστε όλοι υπουργάρες, πωωωωω!!!

 13. Οι μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δόθηκαν. Αυτά τα λαμόγια ένα πράγμα μόνο καταλαβαίνουν, φωνή λαού οργή θεού. Όσ ους πιό πολλούς βρούν απέναντί τους αυτοί οι ολετήρες της Ελληνικής φύσης τόσα πιο πολλά βουνά θα παραδώσουμε παρθένα και αμόλυντα από τα αιολικά σκουπίδια στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης