Άγριες νύχτες οργίων στην Αγία Νάπα – Μεθυσμένες Αγγλίδες ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο (Video) Reviewed by Momizat on . Στην Αγία Νάπα, στην Κύπρο, κάθε χρόνο το καλοκαίρι γίνεται το «έλα να δεις». Οι Αγγλίδες τουρίστριες «παρασύρονται» από το αλκοόλ, τον ήλιο και τη θάλασσα και Στην Αγία Νάπα, στην Κύπρο, κάθε χρόνο το καλοκαίρι γίνεται το «έλα να δεις». Οι Αγγλίδες τουρίστριες «παρασύρονται» από το αλκοόλ, τον ήλιο και τη θάλασσα και Rating: 0

Άγριες νύχτες οργίων στην Αγία Νάπα – Μεθυσμένες Αγγλίδες ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο (Video)

Άγριες νύχτες οργίων στην Αγία Νάπα – Μεθυσμένες Αγγλίδες ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο (Video)

Στην Αγία Νάπα, στην Κύπρο, κάθε χρόνο το καλοκαίρι γίνεται το «έλα να δεις». Οι Αγγλίδες τουρίστριες «παρασύρονται» από το αλκοόλ, τον ήλιο και τη θάλασσα και μεταμορφώνονται…

Μάταια η αστυνομία του νησιού προσπαθεί να ελέγξει όλο και περισσότερο το χώρο προκειμένου να αλλάξει την εικόνα που υπάρχει παγκοσμίως για αυτό το σημείο του νησιού. Άγγλοι αλλά και Ρώσοι τουρίστες τα δίνουν όλα από το πρωί μέχρι το… επόμενο πρωί.

Αλκοόλ, και σεξ. Αυτή είναι η εικόνα στην Αγία Νάπα. Μάλιστα η Mirror σε δημοσίευμα της αναφέρει: «Όργια στην Αγία Νάπα» και δίνει στη δημοσιότητα βίντεο όπου άνδρες και γυναίκες μπροστά στον κόσμο, επιδίδονται σε άγριες ερωτικές περιπτύξεις.

Η εφημερίδα αναφέρει πως οι καταστηματάρχες στην περιοχή διοργανώνουν κάθε βράδυ πάρτι όπου το αλκοόλ ρέει σε τεράστιες ποσότητες και χαμηλές τιμές.

Οι Αγγλίδες ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή