"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 38χρονη γυναίκα από τον εν διαστάσει σύζυγό της με συνέεπεια να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «MeteoraVoice» το περιστατικό συνέβη αργά χθες βράδυ σε Δημοτικό Διαμέρισμα της Καλαμπάκας όταν ο 45χρονος δράστης πήγε στο σπίτι όπου μένει η παθούσα με τα παιδιά τους-καθότι εκείνος έχει αποπεμφθεί από αυτό μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης-με το πρόσχημα να πάρει κάποια πράγματα.
Εκεί δεν άργησε να λογομαχήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του που ήδη έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου και κάποια στιγμή της επιτέθηκε και την χτύπησε βάναυσα στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός της απειλώντας την ότι δεν έχει καλά ξεμπερδέματα τα μαζί του και έσπευσε να εξαφανιστεί.
Η 38χρονη γυναίκα σε άσχημη κατάσταση πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας όπου κατήγγειλε το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού της και με ασθενοφόρο που κλήθηκε μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κακώσεις στην αυχενική χώρα και της φόρεσαν κολάρο.
Όσον αφορά τον 45χρονο αυτός αναζητείται από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος προκειμένου να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη με την διαδικασία του αυτοφώρου προκειμένου να λογοδοτήσει για την πράξη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης