"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Άγριο φονικό στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ταινία τρόμου θυμίζει το ασύλληπτο φονικό που σημειώθηκε  με δράστη έναν άνδρα ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του.  O 52χρονος άντρας κατάσφαξε την 45 ετών  γυναίκα του .

                        

Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα.
Το θύμα  Βάια Γκάνια, νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, μητέρα τριών παιδιών καταγόταν από το Γοργογύρι Τρικάλων.
Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπειτα από έντονο καυγά, ο άνδρας  σκότωσε με πολλές μαχαιριές τη 45χρονη γυναίκα του.
Ήταν παντρεμένοι με τρία παιδιά και σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων είχαν συχνούς καυγάδες, οι οποίοι είχαν γίνει ακόμη πιο έντονοι και εκρηκτικοί τις τελευταίες εβδομάδες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το φονικό στο Μεγαλοχώρι

Συνελήφθη, σήμερα (21-05-2018) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, λίγο νωρίτερα, ο 52χρονος ευρισκόμενος μέσα στην οικία του, έπληξε με μαχαίρι την 45χρονη ημεδαπή σύζυγό του στην κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της πράξης, κατασχέθηκε.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του 52χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης