Άδωνις: Βρήκα τις 50 υπογραφές, πάω Reviewed by Momizat on . Τρέχοντας στα γραφεία της ΝΔ ο βουλευτής, για να προλάβει την προθεσμία «Τις βρήκα, πάω» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, δίνοντας έτσι παράταση στην αγω Τρέχοντας στα γραφεία της ΝΔ ο βουλευτής, για να προλάβει την προθεσμία «Τις βρήκα, πάω» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, δίνοντας έτσι παράταση στην αγω Rating: 0

Άδωνις: Βρήκα τις 50 υπογραφές, πάω

Άδωνις: Βρήκα τις 50 υπογραφές, πάω

Τρέχοντας στα γραφεία της ΝΔ ο βουλευτής, για να προλάβει την προθεσμία

«Τις βρήκα, πάω» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, δίνοντας έτσι παράταση στην αγωνία για την υποβολή της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΝΔ.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τον Άδωνι Γεωργιάδη να μπαίνει τρέχοντας στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού, για να προλάβει να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε απευθύνει έκκληση στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας να υπογράψουν υπέρ της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος, μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνε πως έχει ήδη συγκεντρώσει 45 υπογραφές, από τις 50 που απαιτούνταν για την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητάς του.

«Επειδή με ρωτούν για τις υπογραφές, είμαστε στις 45, όσα μέλη της ΠΕ θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή