"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.6 C
Trikala

Άκης Αναστασίου : Μέτρα για την αλλαγή της κατάστασης για τους οδηγούς, που δυσκολεύονται λόγω εκτελούμενων έργων του Δήμου ή της ΔΕΥΑΤ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μέτρα για την αλλαγή της κατάστασης για τους οδηγούς, που δυσκολεύονται λόγω εκτελούμενων έργων του Δήμου ή της ΔΕΥΑΤ, αποφασίστηκαν σε σχετική σύσκεψη.

Μια σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου Τρικκαίων, για να μειωθεί η επιβάρυνση της πόλης και, κυρίως, η ταλαιπωρία των οδηγών. Η συνάντηση στελεχών από τις συναρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου 2023 στο αστυνομικό μέγαρο Τρικάλων.

 

Σε αυτή μετείχαν, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Ακης Αναστασίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. Δημ. Μήτραινας και Αθανα. Καπάς αντιστοίχως, ο Διοικητής Τροχαίας Τρικάλων κ. Κων/νος Κωστακόπουλος, η Προϊσταμένη διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων κ. Ευαγγελία Κοντογιάννη  και η κ. Ευφρ. Μπράκη προϊσταμένη τμήματος Μελετών και Κατασκευών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα υπάρχοντα ζητήματα, η κατάσταση που επικρατεί, τα δεδομένα, η νομοθεσία, με στόχο τη διευκόλυνση των οδηγών, σε συνδυασμό με την ταχύτητα στην εκτέλεση των έργων.

Αποφασίστηκε να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις, σε ζητήματα επικαιροποίησης αιτημάτων από τους φορείς και τους εργολάβους, να βελτιωθεί η ενημέρωση των υπηρεσιών και να ιεραρχούνται κάθε φορά τα αιτήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης