"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Άκρα του τάφου απογοήτευση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο σκληρός πυρήνας του Κυριάκου Γεραπετριτης, Σκερτζος και οι γύρω τους ίσως αποφάσισαν(;;;;;) εκλογές το πολύ μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Πιστοί στις τακτικές Σημίτη που πάντα είχαν “άρωμα έκπληξης” και “έκρυβαν” μέσα τους αιφνιδιασμό…

Ομως, τώρα, αυτοί… το πάνε πιο μακριά…. Σκέφτονται να αιφνιδιάσουν και την ίδια την δεξιά πολυκατοικία…. καθότι οι όροφοι της κατοικούνται από πολλές διαφορετικές ομάδες ενοίκων (καραμανλικοι, σαμαρικοι, αδωνικοι και βοριδικοι – ακροδεξιοί, κεντρωοι… κ.α.)

Βιάζονται να προλάβουν το όνομα που θα παίξει σαν ο “επόμενος αρχηγός” .

Δεν υπάρχει ακόμα…. μετά τις φωτιές όμως… (Ας πούμε πέρυσι έπαιξε το όνομα Δενδιας και έφαγαν τα λυσσιακά τους να τον σβήσουν…).

Αυτό τους φοβίζει και τώρα… Για αυτό θέλουν να προλάβουν.

Ο δε Τσιπρας στις τοποθετήσεις του και στα δικά του “διαγγελματακια” παρουσιάζεται ήρεμος, χαμηλών τόνων, συγκαταβατικος, συναινετικος.

Δεν μιλάει για εκλογές, δεν δείχνει βιαστικός… (την έπαθε από την βιασύνη του…). Κάποιοι λένε πως μπορεί να του αποδώσει η πολιτική του “ώριμου φρούτου” .

Κάποιοι άλλοι όμως (οι κακοί…) λένε πως μοιάζει με το μικρό εκείνο παιδάκι που έκανε την ζημιά μια φορά και μετά συμμαζεύτηκε, προσγειώθηκε τρόπο τινά στην πραγματικότητα, συμμορφώθηκε.

Και αφού “έμαθε” μέσα από τα σφάλματά του πόσο αδίστακτοι και σκληροί είναι οι από πάνω μας και οι απέξω που αποφασίζουν για μας, πλέον δείχνει ώριμος να πειθαρχησει και να υπακούσει σε μια τρικοματικη. Εξάλλου ο Στουρναρας είναι έτοιμος από καιρό…. Του Σημίτη” παιδί” και συστημικος… και αυτός….

Ίσως έτσι θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει κάποιος, γιατί ο Κυριάκος (λέμε τώρα…) αποδυναμώνει τα ακροδεξιά…. και όχι δικά του στελέχη ρίχνοντας το βάρος σε κεντροδεξιες επιλογές… και πιο μακρινές ακόμη…καθαρά κεντρωες…

Επιλογές που “ταραχεψαν” την ηρεμία της Δεξιάς πολυκατοικίας.

. Ο δε Τσιπρας προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαλλαγεί από τα δικά του αριστερά “βαρίδια”…. συγκλινοντας και αυτός προς τον κεντροαριστερο χώρο και λίγο πιο δεξιά… στον κεντρωο χώρο.

Η χρυσή τομή οδηγεί στο “Κέντρο”…. Ξέρετε όμως τι γίνεται τότε…

Μαζεύονται πολλοί “κεντροτέτοιοι”…. που στο τέλος θα γίνουν πλειοψηφία….

Έναν αρχηγό θα χρειαστούν μόνο..

Εκτός κι αν μας τον βρήκαν κι αυτόν.

Καθότι τον ΓΑΠ, τον ΣΑΜΑΡΑ, τον ΤΣΙΠΡΑ τους απέσυραν μετά την” δουλειά”…. και τώρα ήρθε και στιγμή του ΚΥΡΙΑΚΟΥ…

Αποστολή εξετελεσθη..

Η.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης