"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Άλλη μια εξαιρετική παρουσία των νεαρών αθλητών του Γ.Σ. Τρικάλων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κέρδισαν 1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλλιο

Η εμφάνιση των νεαρών αθλητών του Γ.Σ.Τρικάλων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Κ16 (γεν. 2006,2007και 2008) που έγινε 26 και 27 Ιουνίου 2021 στη Θεσσαλονίκη (2ος Όμιλος), κατέδειξε περίτρανα  αυτό που   συμβαίνει  συστηματικά με τον  Ιστορικό Γ.Σ.Τρικάλων, δηλαδή  με την ανάδειξη νέων πρωταθλητών. Αποτελεί μια αστείρευτη δεξαμενή ταλέντων. Ταλέντα που  αναδεικνύει   από τα σπλάχνα του.

Τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα των Γυμναστικού  Συλλόγου Τρικάλων δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά είναι αποτέλεσμα  της οργανωμένης και επιστημονικής δουλειάς που γίνεται στο Σύλλογο από τα τμήματα υποδομής (ακαδημίες)  μέχρι τους αθλητές υψηλών επιδόσεων, ακολουθώντας πιστά τις  σύγχρονες αρχές της μακρόχρονης προπονητικής  διαδικασίας.

Επιβεβαίωση  αυτής της πολύ καλής δουλειάς  είναι  η εξαιρετική εμφάνιση των νεαρών αθλητών-τριών του Γ.Σ.Τρικάλων  στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι περισσότεροι από τους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος αλλά και  συγχρόνως διακρίθηκαν  είναι αθλητές γεννημένοι το 2007 που σημαίνει  ότι αυτοί με την προσθήκη  κάποιων νέων αθλητών που έρχονται από τις πιο μικρές κατηγορίες   θα έχουν  δικαίωμα συμμετοχής  και του χρόνου στην ίδια κατηγορία

Αναλυτικά η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου έχει ως εξής:

ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: εντυπωσίασε  για άλλη μια φορά με τον τρόπο που έτρεξε αλλά και τη νέα επίδοση που έκανε στο δρόμο των 1200μ κερδίζοντας με μεγάλη  άνεση την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με τον εξαιρετικό χρόνο των 3΄22΄΄01 που είναι νέο ατομικό ρεκόρ. Ο Κωνσταντίνος δείχνει ότι στα επόμενα χρόνια θα είναι από τα νέα ταλέντα του στίβου που θα γράψουν τη δική τους ιστορία στους δρόμους ημιαντοχής – αντοχής.

Η  ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Γ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 4Χ200μ, αποτελούμενη από τους ΧΑΤΖΗ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ ΕΛΕΝΗ, ΝΤΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ μετά από ωραία εμφάνιση  πήραν την 3 θέση και το χάλκινο μετάλλιο   με νέα επίδοση 1΄47΄΄99.

ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ ΕΛΕΝΗ: η πολλά υποσχόμενη  14 χρονη αθλήτρια έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο δρόμο των 150μ με επίδοση 20΄΄51 κερδίζοντας την 6η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη  θα είναι παρούσα και του χρόνου στο πρωτάθλημα αυτό.

ΧΑΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: πήρε μέρος στο δρόμο των150μ κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με 19΄΄49 καταλαμβάνοντας την 7η θέση δείχνοντας ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις να διακριθεί στους δρόμους ταχύτητας.

ΓΙΟΥΒΡΗΣ ΘΩΜΑΣ: πήρε μέρος στο δρόμο των 1200μ  παίρνοντας την 8η θέση με επίδοση 3΄37΄΄15. Η θέση και η επίδοση αυτή αδικούν το Θωμά ο οποίος από κακή εκτίμηση του ρυθμού της κούρσας (απειρία) δεν πέτυχε κάτι καλύτερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης