"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.5 C
Trikala

Άνετη επικράτηση Αγγελούδη στον Δήμο Θεσσαλονίκης με ποσοστό κοντά στο 70%

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άνετη νίκη για τον Στέλιο Αγγελούδη  δείχνει η πρώτη ενσωμάτωση των επίσημων αποτελεσμάτων, όπου ο κ. Αγγελούδης συγκεντρώνει ποσοστό 67,22% σε ποσοστά ενσωμάτωσης 70%, έναντι του Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο οποίος κυμάνθηκε σε ποσοστό 32,78%.

Παράλληλα, κυριαρχία Αγγελούδη στις μετακινήσεις ψηφοφόρων δείχνει το exit poll της εταιρίας Interview. Συγκεκριμένα, 94,4% των ψηφοφόρων του Σπύρου Πέγκα στηρίζει τον Στ. Αγγελούδη έναντι του 5,6% το οποίο ψηφίζει τον Κ. Ζέρβα. Όσον αφορά τους ψηφοφόρους του Δρόσου Τσαβλή, το 80,4% ενισχύει την υποψηφιότητα του Στ. Αγγελούδη ενώ το 19,6% ψηφίζει υπέρ του Κ. Ζέρβα.

Στον Αγγελούδη σχεδόν το 1/3 των ψηφοφόρων της ΝΔ

Αξιοσημείωτη είναι η συσπείρωση του κεντροαριστερού χώρου στο πρόσωπο του Στ. Αγγελούδη καθώς 9 στους 10 ψηφοφόρους των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ψηφίζει τον επικεφαλής της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη».

Η αντίστοιχη συσπείρωση της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Κ. Ζέρβα αγγίζει το 71,5% ενώ το 28,5% στηρίζει τον Στ. Αγγελούδη.

Κλείσιμο

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι καρτέλες που δείχνουν πώς κινήθηκαν οι ψηφοφόροι ανά ηλικιακό εύρος και φύλο, με τον Στέλιο Αγγελούδη να επικρατεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αλλά και στην ψήφο ανά φύλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης