Άνετη επικράτηση Μεριβάκη στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Με χορούς και τραγούδια γιόρτασαν την νίκη του συνδυασμού ο νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, τα μέλη και οι συνεργάτες του. Η μάχη δεν ήταν τελικά ντ Με χορούς και τραγούδια γιόρτασαν την νίκη του συνδυασμού ο νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, τα μέλη και οι συνεργάτες του. Η μάχη δεν ήταν τελικά ντ Rating: 0

Άνετη επικράτηση Μεριβάκη στη Φαρκαδόνα

Άνετη επικράτηση Μεριβάκη στη Φαρκαδόνα

Με χορούς και τραγούδια γιόρτασαν την νίκη του συνδυασμού ο νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, τα μέλη και οι συνεργάτες του. Η μάχη δεν ήταν τελικά ντέρμπι και φάνηκε ξεκάθαρη επικράτηση του κ. Μεριβάκη. Τα ποσοστά δεν είναι σαφή την ώρα που έκλεινε η εφημερίδα, αλλά σαφώς ο νέος Δήμαρχος είχε ξεκάθαρη νίκη.

Ο Θανάσης Μεριβάκης δέχτηκε τα συγχαρητήρια του κόσμου οι οποίοι του ευχήθηκαν μια γόνιμη και δημιουργική θητεία γεμάτη έργα που θα βοηθήσουν την ευρύτερη περιοχή.

Απευθυνόμενος στο πολυπληθές κοινό που βρέθηκε στο εκλογικό του κέντρο, ευχαρίστησε για την υποστήριξη που του παρείχαν και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του και στο συνδυασμό του.

Ο ίδιος απευθυνόμενος στον κόσμο είπε:

Συνδημότισσες και συνδημότες… ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!… Απόψε εσείς επιλέξατε την ενότητα έναντι της διχόνοιας, την ελπίδα, έναντι του φόβου… Απόψε ΓΡΑΨΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!… Είναι μεγάλη η συγκίνηση που αισθάνομαι για την εμπιστοσύνη  που δείξατε απόψε σ’ εμένα και στους άξιους συνεργάτες μου … Είναι τιμή για όλους εμάς η εντολή που απόψε μας δώσατε για να γυρίσουμε σελίδα στο Δήμο Φαρκαδόνας… Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που πιστέψατε και στηρίξατε τη προσπάθειά μας.  Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα αυτά τα παιδιά που έτρεξαν μαζί μου όλους αυτούς τους μήνες, όλα αυτά τα χρόνια για να μεταδώσουν το μήνυμα της αλλαγής πορείας στο Δήμο μας… Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένειά μου που στέκεται δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και που υπομένει την απουσία μου λόγω της ενασχόλησής μου με τον Δήμο μας, με τον τόπο μας… Απόψε φίλες και φίλοι ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ. Απόψε γράφουμε μια καινούρια ιστορία για το Δήμο Φαρκαδόνας… Και από αύριο κιόλας, δεσμεύομαι απέναντί σας και σας κοιτάζω στα μάτια, ανασκουμπώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά… Ξεκινάμε δουλειά για να ενώσουμε τους δημότες μας, να δώσουμε προοπτική στα νέα παιδιά, ζωή στα χωριά μας και ελπίδα για το μέλλον… Να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ…».

merivakis_fark1

 

Αφήστε το σχόλιο σας