Άντε και στα δικά μας … Reviewed by Momizat on . Γιγαντιαία επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για την μεταφορά ανεμογεννητριών στον Κασιδιάρη. Υπερμεγέθη οχήματα μεταφέρουν τμήματα από τις ανεμογεννήτριες με την Γιγαντιαία επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για την μεταφορά ανεμογεννητριών στον Κασιδιάρη. Υπερμεγέθη οχήματα μεταφέρουν τμήματα από τις ανεμογεννήτριες με την Rating: 0

Άντε και στα δικά μας …

Άντε και στα δικά μας …

Γιγαντιαία επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για την μεταφορά ανεμογεννητριών στον Κασιδιάρη.

Υπερμεγέθη οχήματα μεταφέρουν τμήματα από τις ανεμογεννήτριες με την συνδρομή δυνάμεων της Τροχαίας οι οποίες λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των υπόλοιπων οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία και την Εθνική Οδό.

Η επιχείρηση μεταφοράς είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω του τεράστιου όγκου των οχημάτων αλλά και των τμημάτων των ανεμογεννητριών που θα καταλήξουν στο αιολικού του Κασιδιάρη.

Το συγκεκριμένο αιολικό είναι το μοναδικό μεγάλο που λειτουργεί μέχρι τώρα. Η μεταφορά ανεμογεννητριών γίνεται για αντικατάσταση της μίας που είχε σπάσει και τμημάτων άλλων που είχαν υποστεί βλάβη.

Η επιχείρηση με την συνδρομή πάντα της Τροχαίας Ιωαννίνων θα συνεχιστεί την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή

.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • metafora anemogenitria2

.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • metafora anemogenitria1

Σχόλια (1)

  • Anagnostis

    Κοίτα να δεις που επισκευάζονται και αντικαθίστανται οι χαλασμένες ανεμογεννήτριες, ενώ κάποιοι διαδίδουν ότι δεν συμφέρει αυτό και τις παρατάνε οι επενδυτές όταν λήξει ο χρόνος ζωής τους ή πάθουν βλάβη…”Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή