Άρρωστη και σκελετωμένη σκυλίτσα έτρωγε λάσπη για να επιβιώσει Reviewed by Momizat on . Έξω από την πόλη των Τρικάλων τριγυρνούσε για καιρό το θηλυκό σκελετωμένο σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το ζώο από την πείνα του όταν το πρωτοείδαν στις α Έξω από την πόλη των Τρικάλων τριγυρνούσε για καιρό το θηλυκό σκελετωμένο σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το ζώο από την πείνα του όταν το πρωτοείδαν στις α Rating: 0

Άρρωστη και σκελετωμένη σκυλίτσα έτρωγε λάσπη για να επιβιώσει

Άρρωστη και σκελετωμένη σκυλίτσα έτρωγε λάσπη για να επιβιώσει

Έξω από την πόλη των Τρικάλων τριγυρνούσε για καιρό το θηλυκό σκελετωμένο σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το ζώο από την πείνα του όταν το πρωτοείδαν στις αρχές Δεκεμβρίου οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Άργος» έτρωγε λάσπες για να επιβιώσει.

Τελικά χάρη στο ενδιαφέρον των λιγοστών φιλόζωων της περιοχής το ζώο μεταφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή στην κτηνίατρο Μαριάννα Τάλλαρου, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr μέλος του συλλόγου, και αμέσως ξεκίνησε θεραπεία.

Το ζώο πριν και τώρα.

TrikalaSkeletomeni1Οι εξετάσεις της σκυλίτσας – που είναι νεαρής ηλικίας – έδειξαν ότι πάσχει εκτός από την ασιτία και από λεϊσμανίωση και από ερλιχίωση. Το ζώο χάρη στις χορηγίες δύο γυναικών ξεκίνησε αγωγή και τρέφεται με ειδική τροφή για να συνέλθει.

Στο κτηνιατρείο.

TrikalaSkeletomeni2Όμως δεν έχει βρεθεί κανείς για να το φιλοξενήσει σε έναν κατάλληλο χώρο γι’ αυτό και οι εθελοντές το έχουν βάλει προσωρινά σε μια αποθήκη ελπίζοντας ότι δεν θα εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του οικήματος ζητώντας την εκδίωξη του από εκεί.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε με τη φιλοξενία ή την υιοθεσία αυτού του πλάσματος που υπέφερε πολύ αλλά σύντομα θα γίνει ένα φυσιολογικό σκυλί καλέστε στο τηλέφωνο: 6973578232.

Πηγή: www.zoosos.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή