Άρση Βαρών: Τέσσερα μετάλλια στη Γερμανία Reviewed by Momizat on . Εξαιρετική ήταν η παρουσία των Ελλήνων αθλητών της Άρσης Βαρών στη Γερμανία, όπου συμμετείχαν σε διεθνές τουρνουά, βαθμολογούμενο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων Εξαιρετική ήταν η παρουσία των Ελλήνων αθλητών της Άρσης Βαρών στη Γερμανία, όπου συμμετείχαν σε διεθνές τουρνουά, βαθμολογούμενο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων Rating: 0

Άρση Βαρών: Τέσσερα μετάλλια στη Γερμανία

Άρση Βαρών: Τέσσερα μετάλλια στη Γερμανία

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των Ελλήνων αθλητών της Άρσης Βαρών στη Γερμανία, όπου συμμετείχαν σε διεθνές τουρνουά, βαθμολογούμενο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Η χώρα μας συμμετείχε με έξι αθλητές και επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια.

Η Κωνσταντίνα Μπεντέλη στα 59κ. κατέλαβε την πρώτη θέση με επίδοση 90κ. στο αρασέ, 111κ. στο ζετέ και 201κ. στο σύνολο. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο Θοδωρής Ιακωβίδης στα 89κ. με 160κ. στο αρασέ, 192κ. στο ζετέ και 352κ. στο σύνολο.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν η Μαρία Πιπιλιαρίδου στα 49κ. με 71κ. στο αρασέ, 91κ. στο ζετέ και 162κ. στο σύνολο και η Ελένη Κωνσταντινίδη στα 87κ. με 85κ. στο αρασέ, 115κ. στο ζετέ και 200 στο σύνολο.

Στην κατηγορία των 96κ. ο Γιώργος Μαρκούλας σήκωσε 152κ. στο αρασέ, 185κ. στο ζετέ και 337 στο σύνολο, ενώ η Ελένη Κουρτελίδου, λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή