Άρχισαν τα όργανα στην τοπική Ν.Δ. – Mιχάλης Ταμήλος κατά Μικέλη Χατζηγάκη Reviewed by Momizat on . Ενδεικτική του κλίματος που αναμένεται να επικρατήσει εν όψη της κατάρτισης του ψηφοδελτίου της τοπικής Νέας Δημοκρατίας είναι η σημερινή τοποθέτηση του Μιχάλη Ενδεικτική του κλίματος που αναμένεται να επικρατήσει εν όψη της κατάρτισης του ψηφοδελτίου της τοπικής Νέας Δημοκρατίας είναι η σημερινή τοποθέτηση του Μιχάλη Rating: 0

Άρχισαν τα όργανα στην τοπική Ν.Δ. – Mιχάλης Ταμήλος κατά Μικέλη Χατζηγάκη

Άρχισαν τα όργανα στην τοπική Ν.Δ. – Mιχάλης Ταμήλος κατά Μικέλη Χατζηγάκη

Ενδεικτική του κλίματος που αναμένεται να επικρατήσει εν όψη της κατάρτισης του ψηφοδελτίου της τοπικής Νέας Δημοκρατίας είναι η σημερινή τοποθέτηση του Μιχάλη Ταμήλου. Ο πρώην βουλευτής και δήμαρχος Μιχάλης Ταμήλος “επιτίθεται” κατά του Μικέλη Χατζηγάκη . 

Μιχάλης Ταμήλος : 

Με κάθε συμπάθεια για τον νεαρό Χατζηγάκη , δεν είναι σωστό να καλλιεργούνται υπερβολικές προσδοκίες από μία Ελλάδα που για τα επόμενα δέκα χρόνια θα αγωνίζεται για την οικονομική επιβίωση. 

Η θέση μας είναι πολύ δύσκολη οικονομικά και γεωπολιτικά και υπάρχουν ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων για το κατάντημα της χώρας μας. 

Άλλωστε μπορεί να έχει ενημέρωση από πρώτο χέρι για τις ευθύνες όλων .

 

Σχόλια (11)

 • Άρχοντας

  Να αγιασει το στοματακι σου Μιχάλη.

  Απάντηση
 • Αφιερωμένο από σένα Μιχάλη για σένα

  Κοίτα Μιχάλη μου το χάλι μου!

  Απάντηση
 • Εμπρός πίσω!

  Αν παρόλα αυτά ο Μικελης κατορθώσει και τρυπωσει στο ψηφοδέλτιο και εκλεγεί κιόλας εεε….μετά είμαστε αξιοι της μοίρας μας !

  Απάντηση
 • Δεξιες επιδοτησεις

  Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεοτεροι:

  Δημοσιονομική «βόμβα» 3 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Ελλάδα απασφάλισε ο Χόγκαν
  Μίλησε στο 3ο Συνέδριο του Economist για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη
  Ο Ευρωπαίος επίτροπος για τη Γεωργία και την Αγροτική Ανάπτυξη, Φιλ Χόγκαν, αναφέρθηκε στην «τρύπα» ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ, ποσό που οφείλει να επιστρέψει η Ελλάδα στην ΕΕ από πρόστιμα, παράνομες επιδοτήσεις και δημοσιονομικές διορθώσεις.

  Όπως είπε, παρουσία του Έλληνα υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελου Αποστόλου, τα μισά από αυτά τα χρήματα αφορούν ποσά αγροτικών ενισχύσεων που έπρεπε να είχε επιστρέψει η Ελλάδα ήδη από το 2012, ωστόσο η Κομισιόν έδειξε κάποια ευελιξία και έδωσε παράταση στην αποπληρωμή, συνεκτιμώντας την κατάσταση κρίσης στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία.

  Η υπόθεση του «πακέτου Χατζηγάκη» αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου, καθώς υπάρχει ένας φάκελος με βεβαιωμένα πρόστιμα και καταλογισμούς που αγγίζουν τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ. Για υποθέσεις παράνομων κρατικών ενισχύσεων η Ελλάδα υποχρεούται να ανακτήσει ποσά ύψους 1,5 δισ. ευρώ από φυσικά πρόσωπα και συνεταιρισμούς.

  Σε αντίθετη περίπτωση, θα αντιμετωπίσει τη δαμόκλειο σπάθη της Κομισιόν με την επιβολή προστίμων. Πέραν του «πακέτου Χατζηγάκη» υπάρχει το «πακέτο Κοντού» για ανάκτηση 150 εκατ. ευρώ, αλλά και υποθέσεις για παράνομες κρατικές ενισχύσεις σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, ύψους 500 εκατ. ευρώ. Τα ποσά αυτά η Κομισιόν απαιτεί να τα ανακτήσει η Ελλάδα, ειδάλλως απειλείται με μεγάλα πρόστιμα.

  Την ίδια ώρα, η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καλείται να διαχειρισθεί έναν φάκελο με καταλογισμούς ύψους άνω του 1,3 δισ. ευρώ. Πρόκειται για τις λεγόμενες δημοσιονομικές διορθώσεις, ποσά δηλαδή που η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Σχετίζονται με το ΟΣΔΕ και αφορούν ουσιαστικά καθυστερήσεις στις αιτήσεις των παραγωγών – δικαιούχων για τις επιδοτήσεις. Μάλιστα, υποθέσεις ύψους σχεδόν 600 εκατομμυρίων ευρώ έχουν τελεσιδικήσει.

  Χορηγήσεις

  Το λεγόμενο «πακέτο Κοντού» αφορά σε ενισχύσεις που χορηγήθηκαν σε παραγωγούς και ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών στον τομέα των δημητριακών το 2008, καθώς το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της σχετικής απόφασης της Κομισιόν που είχε υποβάλει η χώρα μας. Συγκεκριμένα, το 2008, Έλληνες παραγωγοί έσπειραν εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δημητριακών περισσότερα σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, με αποτέλεσμα να υπάρξει σημαντική υπερπαραγωγή και, κατά συνέπεια, πτώση των τιμών. Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε τότε να ενισχύσει τους Έλληνες παραγωγούς. Η ενίσχυση είχε τη μορφή άτοκων δανείων ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, που χορηγήθηκαν σε Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) στον τομέα των δημητριακών.

  Πάντως, το μεγάλο παζάρι με τις Βρυξέλλες βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη το αρχικό πακέτο των παράνομων αποζημιώσεων Χατζηγάκη, που ανέρχονταν σε 424 εκατ. ευρώ και δόθηκαν το 2009 επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή και υπουργίας Σωτήρη Χατζηγάκη, έχει μειωθεί στα 215 εκατ. ευρώ, το οποίο θα κληθούν να επιστρέψουν 95.000 αγρότες.

  Συγκεκριμένα, από τους 725.000 που έλαβαν παράνομες επιδοτήσεις, μόνο οι 95.000 που είχαν λάβει ποσά άνω των 1.000 ευρώ θα κληθούν να επιστρέψουν μέρος των ποσών.

  Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική υπουργική απόφαση, προβλέπεται η ανάκτηση, σε πρώτη φάση, από 12.000 αγρότες, ποσών άνω των 5.000 ευρώ, τα οποία προέρχονται από τις αποζημιώσεις του «πακέτου Χατζηγάκη».

  Οι διαπραγματεύσεις επί σειρά πολλών μηνών της ελληνικής πλευράς με την Κομισιόν απέδωσαν σε μεγάλο βαθμό, καθώς τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και το Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης δέχθηκαν ότι από το συνολικό ποσό των ενισχύσεων που κρίθηκαν ως παράνομες μπορεί να εξαιρεθεί η ανάκτηση των ενισχύσεων ήσσονος σημασίας, ενώ προβλέφθηκε και ο συμψηφισμός με μελλοντικές ενισχύσεις «de minimis».

  Συγκεκριμένα, προβλέφθηκε η δυνατότητα χρήσης του ποσού που ορίζεται στον Κανονισμό 1408/2013 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη χρήση «de minimis», που για τη χώρα μας έχει ορισθεί στο ποσό των 109.260.000 ευρώ για τριετή περίοδο αναφοράς.

  Απάντηση
 • ΓΙΔΙΑ

  Πολλά τα γίδια στη “δεξιά” στάνη. Απ’ ότι ακούω ο μικρός Χατζηγάκης θα βγει άνετα και αεράτα.Δεν βάζουν μυάλο τα γίδια…..

  Απάντηση
 • Χαρβαρντολόγος

  Τουλάχιστον ο Χαρβαρντολόγος γράφει κάθε βδομάδα άρθρα κι έχει συγκεκριμένες απόψεις για μια σειρά θεμάτων……Οι άλλοι τι ακριβώς λένε;;;;;;

  Απάντηση
 • Μάγκες κουλ-άρετε..!!!

  Χαλαρώστε λίγο ρε παλικάρια … Να τον κρίνουμε στα τέρματα τον νέο, μαζί σας κι εγώ, αλλά γι’ αυτά που κάνει-λέει-γράφει ο ίδιος, όχι γι αυτά που έκανε ο πατέρας του και η προγιαγιά του.

  Απάντηση
 • Τουμπεκί ψιλοκομμένο

  Μερικοί καλό θα ήταν να κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο, αφού έχουν πάρει τα πάντα απ τη ΝΔ και στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Αντί να κάνουν κάνουν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν επίθεση σε ομοϊδεάτες τους. Πώς να υποστηρίξουν όμως την ΝΔ αφού δεν ήταν ποτέ και ήταν απλοί καιροσκόποι και Μαοϊστές;;; Ας μαζέψει λοιπόν τη σύζυγο του (γιατρό του Νοσοκομείου) λοιπόν ο τυχοδιώκτης που υμνεί νυχθημερόν τον Συριζαίο Δκτη του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (FB). Λογικό όμως να εξυμνεί τον Συριζαίο, αφού φοβάται για την θεσούλα της και να μην ξεβολευτεί. Με όλες τις προηγούμενες διοικήσεις προερχόμενες από τη ΝΔ γιατί δεν είχε με κανέναν καλές σχέσεις, γιατί πολύ απλά δεν ήταν ποτέ ΝΔ. Ο σύζυγος όποτε τον βολεύει είναι ΝΔ και η κυρία του λίγο απ όλα… παλιότερα ΠΑΣΟΚ και σήμερα ΣΥΡΙΖΑ.

  Απάντηση
 • Εμπρός της Αγρογης οι...διορισμενοι!

  Η πανστρατια των διορισμενων της Αγρογης αν κινητοποιηθει ο Μικελης θα βγει σίγουρα Βουλευτής.
  Τώρα αν βάλουμε και τους αγρότες που πήραν τις επιδοτησεις του πατέρα του εεε …σίγουρα θα πάρει και Υπουργείο….της Αγροτικής Ανάπτυξης.
  Τί νομιζεται ο Σωτήρης Χατζηγακης θα κατσει με τα χέρια δεμένα;
  Θα ανοιξει τα δεφτερια και θα δει όλους αυτούς που διόρισε και βολεψε τόσα χρόνια και θα τους ζητήσει ανταποδωση.
  Άλλωστε όλοι τους τόσα χρόνια οι του Χατζηγακη διορισμενοι μεγάλωσαν έκαναν παιδιά, εγγόνια και θέλουν κι αυτά βολεμα.
  Και πού θα πάνε;
  Στην παλιά πολιτική οικογένεια Χατζηγακη.
  Κι η γη γυρίζει…και τίποτα δεν αλλάζει.

  Απάντηση
 • Ας θυμηθουμε λίγο τα παλιά του Μάικλ...

  Ποιός είναι ο Τρικαλινός βουλευτής της ΝΔ Μιχαήλ Ταμήλος, που «τα ξύνει στη Βουλή» και βαριέται «την ιπιστιμονικί ανάλισσ’»

  Με τον Μιχάλη Ταμήλο ανακαλύψαμε την τρικαλινή διάλεκτο και τη χυδαιολογία ενός ανθρώπου που μπέρδεψε το περιστύλιο της Βουλής με τη στάνη. Είναι ο βουλευτής που δήλωσε ότι δεν θέλει να παρακολουθεί τις επιτροπές της Βουλής αν δεν πληρώνεται. Και όταν προκλήθηκε σάλος από αυτές τις δηλώσεις απάντησε χύμα-σταράτα: «Εσείς οι δημοσιογράφοι αντί να μας κατηγορήσετε εμάς τους βουλευτές που πήγαμε και ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα @ρχίδι@ μας»!

  Σε άψογη τρικαλινή διάλεκτο τα είπε κάπως έτσι:

  «Ισις ι διμουσιουγράφ’ αντί να μας κατηγορίτ ιμας τσ βουλιευτές π πήγαμ κι ψηφίσαμ αυτά τα μέτρα, μας κατηγορίτ π ξύνουμ τ’@ρχίδι@ μας»

  Μας προειδοποιούσαν τα ΜΜΕ Τρικάλων

  Στα ηλεκτρονικά Μέσα Τρικάλων που γνωρίζουν από την καλή και την ανάποδη τον Μιχάλη Ταμήλο ήταν κοινό μυστικό ότι ο νεοεκλεγείς βουλευτής αποτελεί «ένα σπάνιο φρούτο» που θα το ανακαλύψουν αργά ή γρήγορα τα Αθηναϊκά Μέσα.

  Οι όροι που χρησιμοποιούν για τον Ταμήλο τα τρικαλινά ΜΜΕ είναι ότι «αρπάζει» ή «σφυρίζει» για να δείξουν ότι εδώ και χρόνια μιλάει χύμα, βρίζει και παρεκτρέπεται εύκολα. «Ανακαλύπτουν τον Μάικλ» έγραψε το trikalavoice, ειρωνικά, αφού οι ατάκες του Ταμήλου, το θράσος και τα βλαχο-χυδαία χωρατά του έχουν αφήσει εποχή στην πέριξ των Τρικάλων περιοχή.

  Ποιός είναι ο «Μάικλ» Ταμήλος

  Βγήκε βουλευτής στα Τρίκαλα επειδή δεν κατέβηκε υποψήφιος ο Σωτήρης Χατζηγάκης, αλλιώς δεν είχε καμιά τύχη. Είναι πολιτικός μηχανικός και έχει γραφείο στα Τρίκαλα. Υπήρξε δήμαρχος στο Δήμο Τρικκαίων για δύο τετραετίες αλλά απέτυχε να εκλεγεί στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

  Στην επαγγελματική του δραστηριότητα, έχει εργαστεί σε προγράμματα σε μεγάλα και μικρότερα έργα οικοδομικών κατασκευών σε όλη την κεντρική Ελλάδα. Ο νέος δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας τον κατηγορεί ότι άφησε πολλά και ύποπτα χρέη στον Δήμο Τρικκαίων, ο οποίος βρίσκεται υπό επιτήρηση για χρέη.

  Ταμήλος: «Δεν πληρώνω»

  Ενα χρόνο πριν εκλεγεί βουλευτής έβγαινε στα ραδιόφωνα στα Τρίκαλα και έκανε παράπονα ότι είναι άφραγκος

  «Μου ζητάνε να πληρώσω μαζεμένα 3.000 ευρώ και δεν έχω…». «Τι είναι αυτά; Τα 2.700 είναι έκτακτος φόρος και τα 300 φόρος επιτηδεύματος διότι είχα δηλώσει προσωπικό εισόδημα 93.000 ευρώ…Και τι θα κάνετε; Δεν πληρώνω. Θα τα δώσω όταν έχω. Αυτοί νομίζουν ότι επειδή στέλνουν χαρτιά θα μαζέψουν και λεφτά. Άλλωστε και μένα το κράτος μου χρωστάει 6 μισθούς από τότε που ήμουν δήμαρχος και δεν μου τα έδωσε ακόμα…» έλεγε.

  Αναλύσεις για κλάμματα

  Οι πολιτικές αναλύσεις του Μιχάλη Ταμήλου αφήνουν πολλά ερωτηματικά για την επάρκεια των εκπροσώπων του έθνους στη Βουλή. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του για την κρίσιμη περίοδο την οποία διέρχεται η Ελλάδα δήλωσε :

  «Ολα τα πράγματα στην πολιτική διαγράφουν κύκλο εφτά ετών. Εφτά χρόνια παχιές, εφτά χρόνια ισχνές αγελάδες. Υπομονή χρειάζεται»!!!

  Ενώ προεκλογικά τα πολιτικά του επιχειρήματα εναντίον του Πάνου Καμμένου ήταν:

  «Έχει ξεπεράσει κάθε όριο αυθάδειας. Είναι ένα πλουσιόπαιδιο με μεγάλη περιουσία, από την ελίτ των Αθηνών, που μας κάνει μαθήματα πατριωτισμού και σιγά μη σκάσει αυτός για το εισόδημα των αγροτών και των μικρομεσαίων».

  Ενώ είχε εφεύρει ανάλυση και για το ΠΑΣΟΚ:

  «Η δική μου εκτίμηση είναι ό,τι έχει δώσει εντολή ο Γιώργος Παπανδρέου να μετακινηθούν όλοι για να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ώστε να βρεθεί υπόλογος για το εκλογικό αποτέλεσμα ο Βενιζέλος τον οποίο άρχισαν να στοχοποιούν, τυχαία τώρα, οι Πάγκαλος και Ραγκούσης. Το σχέδιο της οικογένειας Παπανδρέου είναι ότι το κόμμα είναι δικό τους και θα πρέπει να επιστρέψει σε Παπανδρεικά χέρια έστω και σε ένα βάθος χρόνου. Για αυτούς, τώρα πια, μια αναμονή π.χ. πενταετίας είναι σαν μια δικιά μας εβδομάδα…».

  Άκη, φέρε πίσω το… μετάλλιο

  Ο Ταμήλος παραμένει στο δημοτικό συμβούλιο Τρικκαίων και σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έθεσε θέμα επιστροφής του μεταλλίου που είχαν επιδόσει στον Δήμο στον υπόδικο πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο, ζητώντας μάλιστα από το Σώμα να λάβει σχετική απόφαση στην επόμενη συνεδρίασή του.

  Ενώ πριν τις εκλογές του Ιουνίου έλεγε:

  «Η Ν.Δ πλέον είναι ενωμένη με αέρα νίκης. Όσοι τυχόν Νεοδημοκράτες και Πασόκοι ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ ή θα ψηφίσουν αυτή τη φορά, θα πρέπει πρώτα να πάνε μια βόλτα από την Αλβανία τώρα και να ξανάρθουν για να δουν πώς ακριβώς θα είναι η Ελλάδα σε έναν χρόνο.

  Βρίζει και τον Σαμαρά

  Δεν διστάζει να τα βάλει και με τον πρόεδρο της ΝΔ, πριν τις εκλογές του Ιουνίου:

  «Ήταν πολύ άσχημο το εκλογικό αποτέλεσμα, η προεκλογική περίοδος για τη Ν.Δ δεν ήταν καθόλου καλά οργανωμένη, λίγοι ετεροδημότες ήρθαν, το πρόγραμμα του κόμματος το μοίρασαν λίγες μέρες πριν τις εκλογές και όσοι είναι στα κεντρικά του κόμματος αποδείχθηκε ότι δεν έχουν καμία επαφή με την περιφέρεια και την παράταξη. Από την άλλη ο Σαμαράς θα πρέπει να σκεφθεί ό,τι όταν διαγράφεις εν μια νυκτί το 1/4 των βουλευτών και φεύγουν και κάνουν το κόμμα του Καμμένου, θα πρέπει να βρεις τρόπους να αντικαταστήσεις το κενό. Θα έπρεπε να πνίξει το θυμό του και να τους κρατήσει, χρειάζονται πλέον διπλωματικοί ελιγμοί για να κρατηθούν τα στελέχη.

  Θα πρέπει ο Σαμαράς να ανοιχθεί και να τα βρει και με την Ντόρα, το Μάνο, τον Καρατζαφέρη, γιατί ουσιαστικά πολιτικές διαφορές μαζί τους δεν έχει, παρά μόνο προσωπικές, είναι πιο κοντά ιδεολογικά με αυτούς από το να παρακαλά να βρει κοινά σημεία με τον Κουβέλη ή την Παπαρήγα. Και λέω να ανοιχθεί γιατί πρόεδροι της Ν.Δ χρημάτισαν πολλοί, το θέμα είναι να μην του μείνει μόνο ο τίτλος του προέδρου αλλά και του πρωθυπουργού.

  Εγώ προσωπικά, με νύχια και με δόντια, κράτησα τους μισούς από τους 5.316 που με ψήφισαν, οι οποίοι δεν ήθελαν με τίποτα να ψηφίσουν Ν.Δ. Τα στελέχη του Χατζηγάκη, αποδείχτηκε από τους ψήφους, ότι στα Τρίκαλα στήριξαν τη Ντόρα και του Λέγκα τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Καμμένου»!

  Πιο πολλά λεφτά και λιγότερη δουλειά θέλει ο βουλευτής της ΝΔ

  Η δουλειά του βουλευτή δεν είναι να είναι όλη μέρα στη Βουλή. Αυτή την απάντηση έδωσε ο Μιχάλης Ταμήλος μετά το θέμα που προέκυψε από το βίντεο της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, όπου ο βουλευτής εμφανιζόταν να λέει «Δεν μπορούμε να ερχόμαστε κάθε βδομάδα στην επιτροπή και να πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα».

  Ο κ. Ταμήλος, διευκρίνισε ότι ο λόγος της αγανάκτησής του οφείλεται στο ότι οι Βουλευτές πολλές φορές απασχολούνται με επιτροπές και υποεπιτροπές, για πάρα πολλές ώρες, χωρίς να παράγουν έργο και πολλές φορές οι επιτροπές αυτές δεν είναι αποτελεσματικές.

  Για την συγκεκριμένη ημέρα μάλιστα δήλωσε ότι η επιτροπή για μια διαδικαστικού εντελώς τύπου συνεδρίαση έφτασε να κρατήσει 5,5 ώρες λόγο της απειρίας της προέδρου Διονυσίας Αυγερινοπούλου.

  «Η δουλειά του βουλευτή δεν είναι να είναι όλη μέρα στη Βουλή και να χάνει ώρες, αλλά να βρίσκεται στα υπουργεία και να πιέζει τους υπουργούς, προωθώντας τα αιτήματα του νομού του».

  Ο Ταμήλος με… ρόδια στη Βουλή

  Η εμπλοκή του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην υπόθεση Καρούζου έδωσε την ευκαιρία σε διάφορους βουλευτές να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους με διάφορους τρόπους.

  Ο πιο ευφάνταστος ήταν σίγουρα αυτός του βουλευτή Τρικάλων Μιχάλη Ταμήλου ο οποίος πήγε στην Βουλή έχοντας στη τσάντα του 4 ρόδια. Τα δυο τα πήγε στον γραφείο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και τα άλλα δυο στο γραφείο του Θανάση Μπούρα, του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

  Έκπληκτοι και οι δυο τον ρώτησαν γιατί τους έφερε ρόδια και εκείνος τους απάντησε πολύ φυσικά «μα για να φύγει η γρουσουζιά και η γκαντεμιά»!

  Απάντηση
 • Τενεκές=Ταμήλος

  Φασαρία κάνουν οι Τ Ε Ν Ε Κ Ε Δ Ε Σ!!! Δεν κάνουν οι πολύτιμοι λίθοι, γιατί αυτούς όσο κι αν τους κακοποιήσεις παραμένουν πολύτιμοι λίθοι…

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή