Άρχισαν τα όργανα στην τοπική ΝΔ Reviewed by Momizat on . Δύο πρώην πρόεδροι της πάλαι ποτέ ΝΟΔΕ Τρικάλων οι κ.κ.Γιώργος Πουλιανίτης και Ντίνος Κοτρώνης, καταφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες με δηλώσεις τους στα ερτζιανά Δύο πρώην πρόεδροι της πάλαι ποτέ ΝΟΔΕ Τρικάλων οι κ.κ.Γιώργος Πουλιανίτης και Ντίνος Κοτρώνης, καταφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες με δηλώσεις τους στα ερτζιανά Rating: 0

Άρχισαν τα όργανα στην τοπική ΝΔ

Άρχισαν τα όργανα στην τοπική ΝΔ

Δύο πρώην πρόεδροι της πάλαι ποτέ ΝΟΔΕ Τρικάλων οι κ.κ.Γιώργος Πουλιανίτης και Ντίνος Κοτρώνης, καταφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες με δηλώσεις τους στα ερτζιανά, εναντίον των κομματικών οργανώσεων του κυβερνώντος κόμματος, για πρωτοφανή απουσία παραγωγής πολιτικής τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Βέβαια το φαινόμενο στη παρούσα πολιτική συγκυρία δεν εστιάζεται μόνο στη ΝΔ, αλλά γενικότερα στο δημόσιο βίο. 

Οφείλεται κυρίως στη καθολική αποστροφή των νέων και άξιων μονάδων της κοινωνίας για την ενασχόληση με τα κοινά, αλλά και στη νοσηρή λειτουργία των κομματικών μηχανισμών κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης.

Αυτό που αρνούνται  να αντιληφθούν τα δύο ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης, είναι ότι σε τούτο το τόπο σήμερα, η Πολιτική πέθανε και τη θέση της έχει πάρει το πολιτικό life style.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή