Άρχισε η Οδηγική χρονιά Reviewed by Momizat on . Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο χώρο της Εστίας, ξεκίνησε και επίσημα η νέα οδηγική χρονιά. Στ Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο χώρο της Εστίας, ξεκίνησε και επίσημα η νέα οδηγική χρονιά. Στ Rating: 0

Άρχισε η Οδηγική χρονιά

Άρχισε η Οδηγική χρονιά

Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο χώρο της Εστίας, ξεκίνησε και επίσημα η νέα οδηγική χρονιά.
Στον αύλειο χώρο της εστίας αστέρια (5-7 ετών), πουλιά(7-11), οδηγοί(11-14) και μεγάλοι οδηγοί(15-18), στελέχη, γονείς και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου αλλά και της Ομάδας Συνεργασίας παρακολούθησαν την τελετή ενώ στη συνέχεια έπαιξαν πρωτότυπα και ζωηρά παιχνίδια.
odigoi1Υπενθυμίζουμε πως οι συναντήσεις των παιδιών πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην Εστία του Οδηγισμού, όπισθεν Μαιευτηρίου, Σατωβριάνδου 8 είτε στο τηλ 2431037897 κάθε Σάββατο 12 έως 6 και στο facebook Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ. Τ. Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή