«Άρωμα»…. Νοσοκομείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Στοιχεία και τις εντυπώσεις του για τη λειτουργία διαφόρων κλινικών  έδωσε στη δημοσιότητα ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων. Και καλά έκανε αφού είναι γεγ   Στοιχεία και τις εντυπώσεις του για τη λειτουργία διαφόρων κλινικών  έδωσε στη δημοσιότητα ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων. Και καλά έκανε αφού είναι γεγ Rating: 0

«Άρωμα»…. Νοσοκομείου Τρικάλων

«Άρωμα»…. Νοσοκομείου Τρικάλων

  Στοιχεία και τις εντυπώσεις του για τη λειτουργία διαφόρων κλινικών  έδωσε στη δημοσιότητα ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων.

Και καλά έκανε αφού είναι γεγονός ότι το νοσοκομείο διαθέτει και λαμπρούς επιστήμονες και άξιο νοσηλευτικό προσωπικό.

Για κάποιες κλινικές ο “ισχυρός άντρας” του νοσοκομείου δεν κάνει καμία αναφορά , αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί παράλειψη και καλό θα ήταν να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία.

Παράδειγμα , εκθειάζει την Α΄Παθολογική Κλινική και καλά κάνει αφού ο δ/ντής Άγγελος Ζορμπάς , οι γιατροί και οι νοσηλευτές επιτελούν πράγματι σπουδαίο έργο.

Όμως από την αναφορά του διοικητή απουσιάζει το έργο της Β΄Παθολογικής κλινικής και αυτό θα πρέπει να διευκρινισθεί δεδομένου ότι έχει βραβευθεί κατά καιρούς για διάφορες ιατρικές δράσεις .

Ας το πράξει ο κ Διοικητής ή τουλάχιστον ας δώσει στοιχεία στη δημοσιότητα ο δ/ντής της Β΄Παθολογικής Στέφανος Μυλωνάς.

Είπαμε ισότητα για όλους . 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή