Άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο Aμπελίων ο Γιώργος Αδάμος, πατέρας πέντε παιδιών Reviewed by Momizat on . Την τελευταία του πνοή στο γήπεδο των Αμπελίων, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Χρυσομηλιά-Λυγαριά άφησε στις 6:00 περίπου το απόγευμα ο 50χρονος Γιώργος Αδάμος. Ο εκλ Την τελευταία του πνοή στο γήπεδο των Αμπελίων, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Χρυσομηλιά-Λυγαριά άφησε στις 6:00 περίπου το απόγευμα ο 50χρονος Γιώργος Αδάμος. Ο εκλ Rating: 0

Άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο Aμπελίων ο Γιώργος Αδάμος, πατέρας πέντε παιδιών

ADAMOS-GIORGOS-2

Την τελευταία του πνοή στο γήπεδο των Αμπελίων, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Χρυσομηλιά-Λυγαριά άφησε στις 6:00 περίπου το απόγευμα ο 50χρονος Γιώργος Αδάμος.
Ο εκλιπών έπαθε πιθανότατα ανακοπή καρδιάς λίγο μετά τη λήξη του αγώνα. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ παραβρισκόμενοι προσπάθησαν να τον επαναφέρουν.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο γήπεδο από τα Τρίκαλα μετά από 35 λεπτά και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο εκλιπών ήταν μέλος του Δ.Σ. της Χρυσομηλιάς, αγαπούσε το ποδόσφαιρο, κι ένας γιός του μάλιστα αγωνίζεται με τη Χρυσομηλιά.
Aφήνει πίσω του σύζυγο και 5 παιδιά.
tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή