Άφωνοι οι τελωνειακοί υπάλληλοι με αυτό που ανακάλυψαν στο αεροδρόμιο της Μανίλα Reviewed by Momizat on . Περισσότερες από 1.500 ζωντανές χελώνες τυλιγμένες με κολλητική ταινία βρήκε η αστυνομία σε εγκαταλελειμμένες αποσκευές στις Φιλιππίνες. Τα 1.529 χελωνάκια, η α Περισσότερες από 1.500 ζωντανές χελώνες τυλιγμένες με κολλητική ταινία βρήκε η αστυνομία σε εγκαταλελειμμένες αποσκευές στις Φιλιππίνες. Τα 1.529 χελωνάκια, η α Rating: 0

Άφωνοι οι τελωνειακοί υπάλληλοι με αυτό που ανακάλυψαν στο αεροδρόμιο της Μανίλα

Άφωνοι οι τελωνειακοί υπάλληλοι με αυτό που ανακάλυψαν στο αεροδρόμιο της Μανίλα

Περισσότερες από 1.500 ζωντανές χελώνες τυλιγμένες με κολλητική ταινία βρήκε η αστυνομία σε εγκαταλελειμμένες αποσκευές στις Φιλιππίνες.

Τα 1.529 χελωνάκια, η αξία των οποίων εκτιμάται στα 77.000 ευρώ, ανακαλύφθηκαν μέσα σε βαλίτσες που είχαν ήδη περάσει από το τσεκ ιν στο αεροδρόμιο Ninoy Aquino της Μανίλα, χθες Κυριακή, με τους αρμόδιους υπαλλήλους να μένουν άφωνοι μπροστά στο εύρημα αυτό.

Οι τελωνειακές υπηρεσίες κατέσχεσαν τις βαλίτσες κι εντόπισαν εκεί σπάνια και προστατευόμενα είδη.

Πολλά από τα χελωνάκια ήταν τυλιγμένα με ταινία ή κρυμμένα σε πλαστικά δοχεία μέσα στις βαλίτσες.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι βαλίτσες έφτασαν στη Μανίλα με πτήση από το Χονγκ Κονγκ, ως αποσκευές ενός ταξιδιώτη από τις Φιλιππίνες, αλλά στη συνέχεια έμειναν παρατημένες στον χώρο των αφίξεων.

Οι χελώνες μεταφέρθηκαν σε ειδικό χώρο για την προστασία τους και οι τελωνειακές αρχές πιστεύουν πως ο λαθρέμπορος μπορεί να τρόμαξε όταν είδε τις πινακίδες για τις προβλεπόμενες ποινές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή