Άχρωμος, άγευστος, άοσμος ο ΑΟΤ με Αναγέννηση έχασε 0 – 1 Reviewed by Momizat on . sportrikala.gr Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΑΟ Τρίκαλα στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο στάδιο στο ντεμπούτο του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο. Οι «κυανέρ sportrikala.gr Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΑΟ Τρίκαλα στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο στάδιο στο ντεμπούτο του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο. Οι «κυανέρ Rating: 0

Άχρωμος, άγευστος, άοσμος ο ΑΟΤ με Αναγέννηση έχασε 0 – 1

Άχρωμος, άγευστος, άοσμος ο ΑΟΤ με Αναγέννηση έχασε 0 – 1

sportrikala.gr

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΑΟ Τρίκαλα στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο στάδιο στο ντεμπούτο του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο.

Οι «κυανέρυρθροι» δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο (υπήρξε γκρίνια για τις τιμές των εισιτηρίων) και η Αναγέννηση χωρίς να διαθέτει το ρόστερ των Τρικάλων παίζοντας δυνατά και με προσήλωση σε ένα συγκεκριμένο πλάνο πήρε την φιλική νίκη.

Πέρα από την ήττα που ουδεμία σημασία έχει σε φιλικό παιχνίδι ο ΑΟΤ προβλημάτισε με την απόδοση του. Ακίνδυνος επιθετικά, όπως στα περισσότερα φιλικά, έβγαλε ελάχιστες οργανωμένες φάσεις στο παιχνίδι και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γεωργιάδης πρέπει να αλλάξει πολλά αν θέλουμε να δούμε την ομάδα όπως την φανταζόμαστε στο πρωτάθλημα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή