Έβαλαν μέσο βουλευτή για ένα τραπέζι στα μπουζούκια Reviewed by Momizat on . Το αδιαχώρητο επικράτησε το Σάββατο σε πολυτελή μπουζούκια της Λάρισας με τους fans του Νίκου Οικονομόπουλου να βάζουν μέσο μέχρι και τοπικό βουλευτή της Νέας Δ Το αδιαχώρητο επικράτησε το Σάββατο σε πολυτελή μπουζούκια της Λάρισας με τους fans του Νίκου Οικονομόπουλου να βάζουν μέσο μέχρι και τοπικό βουλευτή της Νέας Δ Rating: 0

Έβαλαν μέσο βουλευτή για ένα τραπέζι στα μπουζούκια

kristala

Το αδιαχώρητο επικράτησε το Σάββατο σε πολυτελή μπουζούκια της Λάρισας με τους fans του Νίκου Οικονομόπουλου να βάζουν μέσο μέχρι και τοπικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να βρουν τραπέζι και να παρακολουθήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Περίπου 2.500 άτομα συνωστίζονταν το περασμένο Σάββατο προσπαθώντας να βρουν τραπέζι για να παρακολουθήσουν τη συναυλία που έδωσε ο λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος (που άρχισε καριέρα από τα τηλεοπτικά realities), σε πολυτελές music hall της Λάρισας. Να σκεφθείτε, υπήρχε τέτοια ζήτηση για τη συναυλία που ορισμένοι Λαρισαίοι έβαλαν ως… μέσο τον «γαλάζιο» τοπικό βουλευτή Χρ. Κέλλα να τους βρει τραπέζι.

Και τους βρήκε! Άλλοι πλήρωναν όσο-όσο για να βρουν τραπέζι κοντά στην πίστα και, σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες σειρές η ελάχιστη κατανάλωση ξεπερνούσε τα 1.000 ευρώ. Οι πιο μερακλήδες είχαν ανοίξει και πεντάλιτρες σαμπάνιες και γενικά το κέφι, τα τσιφτετέλια και το χρήμα έρρεαν στο νυχτερινό κέντρο άφθονα. Ακόμη και το μεικτό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ κλήθηκε, έκανε έλεγχο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αλλά δεν βρήκε τίποτε το επιλήψιμο».

Πηγή: tovima.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή