Έβγαλαν λάδι τον «Δόκτωρα Ψυχώ» της Χρυσής Αυγής Reviewed by Momizat on . "Αθώα περιστερά" έκρινε το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο του Υπουργείου Υγείας τον "Δόκτωρα Ψυχώ" της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Παρασχάκη. Ο ψυχίατρος,  υποψή "Αθώα περιστερά" έκρινε το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο του Υπουργείου Υγείας τον "Δόκτωρα Ψυχώ" της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Παρασχάκη. Ο ψυχίατρος,  υποψή Rating: 0

Έβγαλαν λάδι τον «Δόκτωρα Ψυχώ» της Χρυσής Αυγής

Έβγαλαν λάδι τον «Δόκτωρα Ψυχώ» της Χρυσής Αυγής

“Αθώα περιστερά” έκρινε το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο του Υπουργείου Υγείας τον “Δόκτωρα Ψυχώ” της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Παρασχάκη.

Ο ψυχίατρος,  υποψήφιος με το νεοναζιστικό μόρφωμα στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, ο οποίος υπηρετεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών και έγινε ευρέως γνωστός για τις ρατσιστικές του αντιλήψεις σε βάρος μεταναστών,  ομοφυλοφίλων, των οροθετικών, τοξικομανών  κ.α. , καθώς και για τις “εξυπηρετήσεις” που προσέφερε κατά καιρούς σε βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, το Νοέμβριο του ΄13 τέθηκε σε τρίμηνη αργία από τα καθήκοντα του από τον τότε υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Η συγκεκριμένη απόφαση επικυρώθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο (σ.σ. πρόκειται για Ανεξάρτητη Αρχή) και ο φιλοχουντικός ιατρός απομακρύνθηκε προσωρινά από τα καθήκοντα του.

Η ποινή του έληξε στις αρχές του ’14 και έπειτα από πολύμηνη αναρρωτική άδεια την οποία ζήτησε και πήρε, ο Παρασχάκης επέστρεψε στα καθήκοντα του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών, στις αρχές του περασμένου Ιουνίου.

Λίγες ημέρες μετά όμως το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο στο οποίο είχε προσφύγει ο ακροδεξιός ψυχίατρος ουσιαστικά “καθάρισε” το φάκελο του, μετατρέποντας την ποινή της 3μηνης αργίας σε “έγγραφη επίπληξη”.

Δηλαδή οι συνάδελφοι του, οι οποίοι απαρτίζουν την Επιτροπή έβγαλαν ‘λάδι” τον Παρασχάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορείται για την έκδοση τουλάχιστον έξι παράτυπων πιστοποιητικών για την έκδοση αδειών οπλοφορίας σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και στη χορήγηση ιατρικών βεβαιώσεων οι οποίες παρουσίαζαν τη γνωστή “αγανακτισμένη κάτοικο του Αγίου Παντελεήμονα” Θέμιδα Σκορδέλη ως πάσχουσα από “κατάθλιψη και τάσεις αυτοκαταστροφής, προκειμένου η προφυλακισμένη  -για τη συμμετοχή της στην εγκληματική δράση της Οργάνωσης – οπαδός της Χρυσής Αυγής να εξασφαλίζει αλλεπάλληλες αναβολές σε δίκες, όπου ήταν κατηγορούμενη.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή