Έγινε ο στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μεγαλοχωρι Τρικαλων Reviewed by Momizat on . Μέσα σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μεγαλοχωρι Τρικαλων σήμερα στις 4.30μμ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρου Μέσα σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μεγαλοχωρι Τρικαλων σήμερα στις 4.30μμ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρου Rating: 0

Έγινε ο στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μεγαλοχωρι Τρικαλων

Έγινε ο στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μεγαλοχωρι Τρικαλων

Μέσα σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μεγαλοχωρι Τρικαλων σήμερα στις 4.30μμ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Προέδρος  τοπικής κοινότητας Μεγαλοχωρίου Βασίλειος Ντινόπουλος , Οι αντιδημάρχοι κ.Εφη λεβέντη, κ.Ηλία Παπανικολάου και κ.Μιχάλης Λάππας.

Συνοδεία χορωδίας υπό την καθοδήγηση της Μουσικοπαιδαγωγού και καθηγήτριας πιάνου κας Αλεξάνδρας Δήμου και την ευγενική συμμετοχή της σπουδάστριας των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Χριστίνας Λιάκου στο βιολί και της μαθήτριας Αθηνάς Σφέικου στο αρμόνιο.
Μουσική , Γλυκά , καλή διάθεση και ζεστή καρδιά , συνόδευαν τα παιδιά στον στολισμό του δέντρου . Τα δώρα και  οι ευχές πολλές , οι εκπλήξεις ακόμα περισσότερες. 
Το Χριστουγεννιάτικο πνέυμα ήταν διάχυτο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  ,τα παιδιά τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια στολισμού του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου . Κάθε μπάλα και μια παιδική ευχή για ένα καλύτερο κόσμο , γεμάτο ειρήνη κι αγάπη για όλο τον κόσμο.
Ο στολισμός του δέντρου μας ας σηματοδοτήσει την αρχή για ένα καλύτερο μέλλον , γεμάτο υγεία και χαρά  για όλο τον κόσμο.
Ευχαριστούμε θερμά όλους σας για την ενεργη  συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε ολόψυχα , ”ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ” .

foto3 DSC05955 DSC05939 DSC05938

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή