Έγκλημα Τρικαλινό Reviewed by Momizat on . «Η κεντρική αγορά μιας πόλεως αποτελεί αναμφισβητήτως τον καθρέπτην της καθαριότητος και του πολιτισμού της. Τούτο ίσχυε πολύ περισσότερον εις την Αρχαιότητα, κ «Η κεντρική αγορά μιας πόλεως αποτελεί αναμφισβητήτως τον καθρέπτην της καθαριότητος και του πολιτισμού της. Τούτο ίσχυε πολύ περισσότερον εις την Αρχαιότητα, κ Rating: 0

Έγκλημα Τρικαλινό

Έγκλημα Τρικαλινό

«Η κεντρική αγορά μιας πόλεως αποτελεί αναμφισβητήτως τον καθρέπτην της καθαριότητος και του πολιτισμού της. Τούτο ίσχυε πολύ περισσότερον εις την Αρχαιότητα, κατά την οποίαν η αγορά, ο τόπος ανταλλαγής των προιόντων, δεν συνεκέντρωνε μόνον τους εμπόρους και τους αγοραστάς, αλλά και απετέλει τον κυριώτερον χώρον διεξαγωγής των πολιτικών συζητήσεων…»

εφημερίδα  «Ελευθέρα Γνώμη» – 1960 

Το Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς όραμα και διορατικότητα όπως τελικά φάνηκε, πήρε την ακατανόητη και απερίσκεπτη απόφαση για την κατεδάφισή της, ενός αρχιτεκτονικού αριστουργήματος, και στη θέση της να κτισθεί ένα τριώροφο άχρωμο και άοσμο κτίριο με σκοπό την αύξηση των εσόδων του Δήμου!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή