Έγραψε τη δική της ιστορία Reviewed by Momizat on . Ο λόγος για την αθλήτρια του στίβου Kariman Abuljadayel από τη Σαουδική Αραβία, που συμμετείχε στους προκριματικούς των 100 μέτρων σπριντ φορώντας χιτζάμπ και έ Ο λόγος για την αθλήτρια του στίβου Kariman Abuljadayel από τη Σαουδική Αραβία, που συμμετείχε στους προκριματικούς των 100 μέτρων σπριντ φορώντας χιτζάμπ και έ Rating: 0

Έγραψε τη δική της ιστορία

Έγραψε τη δική της ιστορία

Ο λόγος για την αθλήτρια του στίβου Kariman Abuljadayel από τη Σαουδική Αραβία, που συμμετείχε στους προκριματικούς των 100 μέτρων σπριντ φορώντας χιτζάμπ και έγραψε τη δική της «σελίδα» στην ιστορία της χώρας της.

 

Η 22χρονη αθλήτρια είναι η πρώτη γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία που συμμετέχει στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Παρότι τερμάτισε στην έβδομη θέση, οι θεατές την αποθέωσαν και οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να γεμίσουν τα κοινωνικά δίκτυα με επαίνους για την προσπάθειά της.

 

Η Abuljadayel ακολούθησε στο δρόμο που χάραξε η πρώτη αθλήτρια του στίβου της Σαουδικής Αραβίας, η Sarah Attar, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς του 2012 στα 800 μέτρα.

Και η Attar είχε τρέξει στο Λονδίνο φορώντας χιτζάμπ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή