Έδωσε την ΑΕΛ στον Κούγια ο Πλεξίδας Reviewed by Momizat on . Mετά από πολύωρη συνάντηση που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα την Παρασκευή, Πλεξίδας και Κούγιαςκατέληξαν σε οριστική συμφωνία και μάλιστα ίσως και εως το απόγευμα του Mετά από πολύωρη συνάντηση που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα την Παρασκευή, Πλεξίδας και Κούγιαςκατέληξαν σε οριστική συμφωνία και μάλιστα ίσως και εως το απόγευμα του Rating: 0

Έδωσε την ΑΕΛ στον Κούγια ο Πλεξίδας

kougias

Mετά από πολύωρη συνάντηση που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα την Παρασκευή, Πλεξίδας και Κούγιαςκατέληξαν σε οριστική συμφωνία και μάλιστα ίσως και εως το απόγευμα του Σαββάτου να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Νέα εποχή λοιπόν για την ΠΑΕ Α.Ε.Λ η οποία άλλαξε οριστικά χέρια και μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα «πέσουν» και οι επίσημες υπογραφές στα συμβόλαια.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αλέξης Κούγιας θα έρθει στη Λάρισα όπου, όπως γίνεται κατανοητό, θα ξεκινήσει μια σειρά επαφών με Λαρισαίους επιχειρηματίες για την συγκρότηση του Δ.Σ. της ΠΑΕ, ενώ εννοείται ότι θα αρχίσουν να «τρέχουν» και οι εξελίξεις στο αγωνιστικό τμήμα, με ανακοινώσεις προπονητή, ποδοσφαιριστών, κέντρο προετοιμασίας και τα συναφή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή