Έκαναν τη νύχτα μέρα οι Σακαφλιάδες Reviewed by Momizat on . H νύχτα στα Τρίκαλα έγινε μέρα, χάρη στο pyroshow των Σακαφλιάδων. Οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΟΤ έκοψαν την πίτα τους και νωρίτερα δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σ H νύχτα στα Τρίκαλα έγινε μέρα, χάρη στο pyroshow των Σακαφλιάδων. Οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΟΤ έκοψαν την πίτα τους και νωρίτερα δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σ Rating: 0

Έκαναν τη νύχτα μέρα οι Σακαφλιάδες

Έκαναν τη νύχτα μέρα οι Σακαφλιάδες

H νύχτα στα Τρίκαλα έγινε μέρα, χάρη στο pyroshow των Σακαφλιάδων. Οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΟΤ έκοψαν την πίτα τους και νωρίτερα δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό ζητώντας την άνοδο από τους “κυανέρυθρους”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους του ΑΟΤ οι Κατσαντώνης, Λώττας, Νιάρος και Σταματής με τον τελευταίο να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων, αντιπροσωπεία του μπασκετικού ΑΟΤ όπως επίσης και εκπρόσωποι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, των παλαιμάχων και του ερασιτέχνη Τρικάλων.

Οι Σακαφλιάδες βράβευσαν τον πρώην άσο του ΑΟΤ, Περικλή Σπυράκο ο οποίος ήταν βαθύτατα συγκινημένος και στην σύντομη ομιλία του τόνισε πως η πόλη έχει ομάδα και πως όλοι θα πρέπει να στηρίζουν τον ΑΟΤ, μια από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες.

goaltrikala

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή