Έκθεση ζωγραφικής “Στη σκιά των Μετεώρων» Reviewed by Momizat on . Εγκαινιάστηκε χθες Κυριακή 6 Ιουλίου, η 2η εικαστική έκθεση με τίτλο «στη σκιά των Μετεώρων» στην Καλαμπάκα, από τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων. Η έκθεση διοργ Εγκαινιάστηκε χθες Κυριακή 6 Ιουλίου, η 2η εικαστική έκθεση με τίτλο «στη σκιά των Μετεώρων» στην Καλαμπάκα, από τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων. Η έκθεση διοργ Rating: 0

Έκθεση ζωγραφικής “Στη σκιά των Μετεώρων»

Έκθεση ζωγραφικής “Στη σκιά των Μετεώρων»

Εγκαινιάστηκε χθες Κυριακή 6 Ιουλίου, η 2η εικαστική έκθεση με τίτλο «στη σκιά των Μετεώρων» στην Καλαμπάκα, από τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων.

Η έκθεση διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του αντιδημάρχου Καλαμπάκας κ. Ηρακλή Αλμπάνη και του νέου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ιωάννη Μπουτίνα.

Καλωσορίζοντας τους επισκέπτες η Πρόεδρος κα Μ. Ζιάκα ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τη Δημοτική αρχή για την φιλοξενία στη αίθουσα «Νίτσας Λιάπη»και τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, Καλαμπάκας και Τρικάλων για την προβολή της έκθεσης, αλλά και όλων των εκδηλώσεών του Συλλόγου. Διαβεβαίωσε τους παρισταμένους για την πρόθεση του Συλλόγου να κάνει κάθε χρόνο έκθεση στην Καλαμπάκα και την επιθυμία του να καθιερωθεί και θεσμικά, με τη συνδρομή των θεσμικών φορέων,  αυτή η παρουσία και η συμμετοχή του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Στη συνέχεια παρουσίασε τα μέλη του νέου ΔΣ τονίζοντας ότι η ίδια και δύο ακόμα μέλη του ( η κα Μ. Μπούρα και ο κ. Αν. Μπουσδούκος ) είναι δημότες Καλαμπάκας και έδωσε το λόγο στον αντιδήμαρχο κ. Ηρακλή Αλμπάνη, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχαρίστησε το Σύλλογο για την παρουσία του στην Καλαμπάκα.
Η επιτυχία της περυσινής έκθεσης, και η θετική ανταπόκριση των κατοίκων της Καλαμπάκας έκανε τους ζωγράφους του Συλλόγου και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσουν να εκθέσουν και φέτος δείχνοντας έτσι ότι η Καλαμπάκα είναι μέσα στο ετήσιο καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα και ότι επιθυμούν να καθιερωθεί και στη συνείδηση των κατοίκων της η ετήσια συμμετοχή τους στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.

zwgr_metewra1 zwgr_metewra2 zwgr_metewra3

«Στη σκιά των Μετεώρων» 34 καλλιτέχνες του νομού μας εκθέτουν τις δημιουργίες τους.
Συμμετέχουν οι:
Χρηστάκος Λεωνίδας
Γαλάνη Μαρία
Γεωργούλας Απόστολος
Γραββάνη Χρυσή
Ζιάκα Μαρία
Θώδη Ρίτα
Ιωάννου Γεώργιος
Κακαγιάννη-Σαλέπη Ελένη
Κακλαμάνη-Βλάχου Λαμπρινή
Καλαμπάκα Βιβή
Κανέλλα Βιβή
Κανίνα Ζωή
Κανίνα-Βάκα Τζένη
Καραγγέλη Φανή
Καραλής Σπύρος
Κομπόλια Έφη
Κουγιάννου Βασιλική
Λιάπη Λιλίκα
Μαυρογιάννη-Νταλούκα Τασία
Μέος Ευάγγελος
Μπαλαμώτη-Τριανταφύλλου Ευγενία
Μπέλλου Κωνσταντίνα
Μπούρα Μαίρη
Μπουσδούκος Αναστάσιος
Νίκου Χρύσα
Ντάφου Φωτεινή
Ντούνα Βούλα
Παπαδημητρίου Γιούλη
Πέρκας Βασίλειος
Πετσογιάννη-Τουρίμπαμπα Ζωζώ
Ταμπρατζή Ελένη
Τάσιου Ελένη
Τσίκος Δημήτριος
Χασιώτη Ντίνα
Χρηστάκος Λεωνίδας

Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 10.00 – 14.00 και 18.00 – 22.00

zwgr_metewra4 zwgr_metewra5 zwgr_metewra8 zwgr_metewra9

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή