Τι υπάρχει εκεί απέναντι; Στην άλλη πλευρά του κόσμου, πίσω από τους καθρέπτες, πίσω από τα παράθυρα, πίσω και μέσα απ’ τα αρνητικά των φωτογραφιών, στην αντίπερα όχθη;
Τρεις χρωματικές αποχρώσεις του μαύρου, κόκκινου και μπλε, συνθέτουν τον περιβαλλοντικό καμβά, πάνω στον οποίο αποτυπώνονται στοιχεία, παραστάσεις και πρόσωπα από εσωτερικότερες διαστάσεις ενός καθαρά προσωποκεντρικού φάσματος και αντίληψης. Συνθέσεις φτιαγμένες με υλικά την φαντασία και στυλό διαρκείας.
Τρεις χρωματικές αποχρώσεις που εκτυλίσσονται με εναλλαγές, παραλλαγές και τεχνοτροπίες σε διαστάσεις ονείρου και οι οποίες, αν και στατικές, διαδραματίζονται σε έναν υπερβατικό κόσμο, που μοιάζει με τον δικό μας.
Εκεί κατοικούν μασκοφόροι και υπαίθριοι μπαλονάδες, εκεί οι πόλεις χωρούν σε βαλίτσες, εκεί τα σπίτια έχουν μόνο κορυφές και το γκροτέσκ είναι η καθημερινότητά τους.
23 Δεκεμβρίου 2016 με 6 Ιανουαρίου 2017
Κλεψύδρα Bar
Στουρνάρα 13 (Μανάβικα), Τρίκαλα.
Με τη στήριξη του KYMA FM 90.3 (Κέρκυρα)
www.kymaradio.gr

__________________________
Ο Γιώργος Παύλης γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1991, έζησε ένα μέρος της ζωής του στην Αλόννησο και από το 2010 ζει, σπουδάζει και περιδιαβαίνει τους Κερκυραϊκούς δρόμους.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας και φοιτητής του μεταπτυχιακού ‘’Διαχείριση Τεκμηρίων Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Νέες Τεχνολογίες’’ στην κατεύθυνση της Μουσειολογίας, του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Από τον Οκτώβριο του 2016 ξεκίνησε να παρακολουθεί εργαστήρια σχεδίου και ζωγραφικής στην Καλλιτεχνική Σχολή Κέρκυρας.
Από το 2012 ασχολείται με το ραδιόφωνο, βάζοντας κάθε Σαββατοκύριακο «τα γραμμόφωνα στην πρίζα» στους 90,3 και στον ΚΥΜΑ FM στη Κέρκυρα.
Ασχολείται δημιουργικά με την ποίηση και τη λογοτεχνία.
2013 Μάρτιος – «Μιαν άλλη κοντινή θάλασσα», Πολύτεχνο, Κέρκυρα.
Δημιουργίες σε πρωτογενές περιβάλλον, όπου ήχος και η ποίηση του δημιουργού, συνυπάρχουν αρμονικά σαν ένα σώμα.
2013 Δεκέμβριος – «Ξεραμένα πλαστικά λουλούδια», Πολύτεχνο, Κέρκυρα.
Νέα οπτικοακουστική προσέγγιση ποιημάτων του δημιουργού, δοσμένη μέσα από ένα σύγχρονο και ηλεκτρονικό πρίσμα.
2016 Οκτώβριος & Νοέμβριος – «Κόκκινο. Μπλε. Μαύρο», Καφέ Αρκούδα, Κέρκυρα.
Ατομική έκθεση.