Έκθεση Τρικαλινών ζωγράφων στο Κουρσούμ Τζαμί Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων αναγγέλλει την ετήσια, μεγάλη Εικαστική Έκθεση των μελών του με τίτλο "Τα μέσα έξω", που θα γίνει από 4 μέχρι 14 Ιουνίου στο «Κου Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων αναγγέλλει την ετήσια, μεγάλη Εικαστική Έκθεση των μελών του με τίτλο "Τα μέσα έξω", που θα γίνει από 4 μέχρι 14 Ιουνίου στο «Κου Rating: 0

Έκθεση Τρικαλινών ζωγράφων στο Κουρσούμ Τζαμί

Trikalinoi Zografoi
Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων αναγγέλλει την ετήσια, μεγάλη Εικαστική Έκθεση των μελών του με τίτλο “Τα μέσα έξω”, που θα γίνει από 4 μέχρι 14 Ιουνίου στο «Κουρσούμ Τζαμί» υπό την Αιγίδα της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.
Οι καλλιτέχνες-μέλη του Συλλόγου (ζωγράφοι, γλύπτες, ξυλογλύπτες και άλλοι εικαστικοί ), είτε αυτοδίδακτοι, είτε μορφωμένοι πάνω στην τέχνη τους, είναι «ερασιτέχνες» με την κυριολεκτική σημασία της λέξης. Αγαπάνε την τέχνη, αγωνίζονται συνεχώς γι αυτή, εμβαθύνουν και θέλουν να επικοινωνούν, να προσφέρουν, όση χαρά μπορούν, με τη δική της δύναμη, μ’ αυτό που τους δόθηκε.
Ζούμε σε δύσκολες εποχές και πιστεύουμε πως ο καθένας, μ’ αυτό που έχει και μπορεί, πρέπει να δίνει και να βοηθάει τους γύρω του να έχουν πίστη και αισιοδοξία.
Μ’ αυτή τη διάθεση και σ’ αυτό το πνεύμα κινείται η φετεινή μας κίνηση να βγάλουμε “τα μέσα έξω”!
zografoi trikalinoi
Βγάζουμε έξω την Τέχνη μας, όχι μόνο ως αποτέλεσμα, αλλά και ως διαδικασία, επικοινωνούμε σε όλα τα επίπεδα:
παρουσιάζουμε τις νέες δημιουργίες μας,
δίνουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν πώς δουλεύουμε, πώς δημιουργείται ένα έργο τέχνης
τους καλούμε να πειραματιστούν, να δοκιμάσουν και οι ίδιοι
κάνουμε τον προαύλιο χώρο του Τζαμιού ένα μεγάλο εργαστήρι τέχνης για τα παιδιά
καλούμε τα σχολεία και τους γονείς να πάρουν μέρος σ’ αυτή τη δραστηριότητα και να φέρουν τα παιδιά τους, ώστε να κάνουμε αυτό το δεκαήμερο μια πραγματική Γιορτή της Τέχνης και μέσα και έξω!
Η έκθεση συστεγάζεται και φέτος, όπως κάθε χρόνο, με την μόνιμη έκθεση κεραμικής και αρχαιολογικών ευρημάτων της 19ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που λειτουργεί στο Τζαμί.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2014 στις 8.30 μμ.
Για το ΔΣ η Πρόεδρος
Μαρία Ζιάκα

Αφήστε το σχόλιο σας