Έκθεση φωτογραφίας για τη σχολική ζωή των Τρικαλινών Reviewed by Momizat on . Eδώ και δυο μήνες λειτουργεί στο Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού Κλιάφα (Ομήρου και Θεμιστοκλέους) έκθεση φωτογραφίας και ντοκουμέντων με θέμα « Η σχολική ζωή τω Eδώ και δυο μήνες λειτουργεί στο Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού Κλιάφα (Ομήρου και Θεμιστοκλέους) έκθεση φωτογραφίας και ντοκουμέντων με θέμα « Η σχολική ζωή τω Rating: 0

Έκθεση φωτογραφίας για τη σχολική ζωή των Τρικαλινών

Έκθεση φωτογραφίας για τη σχολική ζωή των Τρικαλινών

Eδώ και δυο μήνες λειτουργεί στο Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού Κλιάφα (Ομήρου και Θεμιστοκλέους) έκθεση φωτογραφίας και ντοκουμέντων με θέμα « Η σχολική ζωή των Τρικαλινών από το 1881-1970».
Μέσα από δυσεύρετες φωτογραφίες, σπάνια μαθητικά τεκμήρια και επεξηγηματικά κείμενα, οι πολυπληθείς μαθητές της στοιχειώδους και μέσης εκπαίδευσης , οι οποίοι καθημερινά επισκέπτονται την έκθεση,   γνωρίζουν τη σχολική ζωή των παππούδων τους και προπαππούδων τους.  Ωστόσο επειδή πολλοί είναι οι συμπολίτες που εκδήλωσαν την επιθυμία  να επισκεφθούν και εκείνοι την έκθεση, αποφασίστηκε να λειτουργήσει και για το ευρύτερο  κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  επισκεφθούν την έκθεση  από τη Δευτέρα 7 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 10 τ.μ. τα απογεύματα  6-8.
Η είσοδος όπως πάντα είναι ελεύθερη.

Έκθεση φωτογραφίας για τη σχολική ζωή των Τρικαλινών

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή