Έκκληση για βοήθεια για να σωθεί 17χρονη κοπέλα Reviewed by Momizat on . Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η Άννα Τζιόντζιολα η οποία έλκει την καταγωγή της από την Κρήνη Τρικάλων και διαμένει στην Αθήνα. Η 17χρονη κόρη της, Χ Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η Άννα Τζιόντζιολα η οποία έλκει την καταγωγή της από την Κρήνη Τρικάλων και διαμένει στην Αθήνα. Η 17χρονη κόρη της, Χ Rating: 0

Έκκληση για βοήθεια για να σωθεί 17χρονη κοπέλα

χερι-βοηθειας-550x400_c-495x360
Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η Άννα Τζιόντζιολα η οποία έλκει την καταγωγή της από την Κρήνη Τρικάλων και διαμένει στην Αθήνα.

Η 17χρονη κόρη της, Χριστίνα-Ηρεμία υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» της Αθήνας.

Η άπορη μητέρα της η οποία προσφάτως έχασε τον σύζυγό της βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια.

Τα στοιχεία και η διεύθυνση της μητέρας για ταχυδρομική επιταγή είναι: Τζιόντζιολα Άννα του Σωτηρίου και της Μαρίας, οδός Αγορακρίτου 24-26 τ.κ. 10446 Πλατεία Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947439100.

Ας απλώσουμε το χέρι μας κι ας δείξουμε την ευαισθησία για να σωθεί ένα παιδί. Για να σωθεί ένα αγγελούδι που έχει την ανάγκη και την υποστήριξη όλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή