Έκκληση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης από τον Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συλλέγει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και νερά για τους πυρόπληκτους. Η συλλογή θα γίνεται απο Δευτ Το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συλλέγει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και νερά για τους πυρόπληκτους. Η συλλογή θα γίνεται απο Δευτ Rating: 0

Έκκληση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης από τον Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων

Έκκληση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης από τον Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων

Το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συλλέγει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και νερά για τους πυρόπληκτους. Η συλλογή θα γίνεται απο Δευτέρα 9/8 εως και Πέμπτη 12/8 από 09:30 μέχρι 13:30 στα γραφεία του Tμήματος στη διεύθυνση Ερυθρού Σταυρού 5, ωστε να μεταφερθούν γρήγορα εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες η προσφορά και η αλληλεγγύη, αξίες που πρεσβεύει και προασπίζεται ο Ε.Ε.Σ, όπως και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των σωμάτων που επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα είναι τα πιο δυνατά μας όπλα για να μπει ένα τέλος σ’ αυτόν τον πύρινο εφιάλτη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή